נראה לי...

geni1

New member
נראה לי...

שאם הפעם זה לא ילך נפסיק לנסות כמה חודשים.
גם ככה המצב הכלכלי שלנו לא משהו ואני אצטרך לעבוד השנה בנוסף ללימודים. אני לא אוכל לעבוד אם אני אכנס להריון.

הי ג'ני

ג'ני, אני כותבת לך את הדברים מנקודת מבט שלי, אוביקטיבית לחלוטין מבלי שאני מכירה אותך או את סיפורך. מנסה לכתוב את האמת כפי שאני רואה אותה, כפי שאני מבינה אותה. עשי בה כראותך. מאחלת לך המון הצלחה. ----------------------------------------------------------- צר לי לקרא על החלטה שכזו. להפסיק לנסות. גם כך זה לא הכי קל שבעולם להיכנס להריון (למרות שיש כאלו שממש קל להן). את כל כך רוצה ואומרת שאם הפעם לא ילך אז תעסו הפסקה. מה הסיבות שהבאת??? האם את כותבת אותן על מנת להקל על עצמך??? לעשות לעצמך הנחה בקבלת ההחלטה להפסיק לנסות??? ומי הבטיח לך שבעוד שנה נגיד זה ילך בקלות. אני מניחה שאת כל כך רוצה. אל תתני למצב כלכלי לא משהו להפוך את היאוש לדבר יותר נוח. אם את מרגישה שאת צריכה לעשות הפסקה כדי להתאושש נפשית מהנסיונות, עשי הפסקה. אבל בשום פנים אל "תתרצי" את הפסקת הנסיונות בלימודים, עבודה או כל דבר אחר. נשים בהריון עובדות, לומדות, מגדלות ילדים ואצל כולנו המצב הכלכלי יכול להיות טוב יותר. היי שלמה עם החלטותייך!! זה הכי חשוב.

איך להסתדר מאיזו בחינה???

כלכלית? לימודים? עבודה? לכל דבר יש פתרונות, לפעמים זה לא נראה כך אבל הפתרונות קיימים והם נראים לעיין רק כאשר ממש צריכים אותם. מאחלת לך המון המון הצלחה.

ofik

New member
ילד צריך לבוא מרצון אמיתי

אני חושבת שאפילו לזמן ההריון עצמו, לא בריא אם הוא מלווה בלחצים של אני לא מסוגלת או חוששת של נעמוד בצרכים הכלכליים. אני לא יודעת בת כמה את אבל אם זה לא סוף שנות השלושים, אז לא יקרה כלום אם תחכו שנה. כשזה ילחץ מספיק, זה יקרה. ואני חושבת שילד צריך לבא ממקום רגשי של שפע לא של לחץ. עופיק

geni1

New member
מבחינה רגשית

אנחנו מוכנים מאוד! מבחינה כלכלית בקושי אנחנו מצליחים לפרנס את שנינו.

תמרלה

New member
אפשר לעבוד בהריון

לא הבנתי מדוע את לא תוכלי להמשיך לעבוד בהריון? את צעירה, ובריאה ואם את לא עובדת בעבודה שמחייבת אותך להרים דברים כבדים -אין סיבה לא להמשיך לעבוד! אז זאת לא סיבה להפסיק לנסות, אלא אם כן החלטם ביחד שתפנו את האנרגיות לעבודה ולימודים -ואת יודעת מה אז קורה? - פתאום שלא מתכננים זה בא ככה באופן טבעי!! אבל כל עוד את לא רגועה ובמתח ממה יהייה? עבודה! ולימודים ובית והכל בבלגן אחד גדול - אז זה לא נותן לך שלוה נפשית להיות רגועה ולהקלט בלי בעיות! אז תרגעו תעשו לכם חופש של כייף ומה שיבוא יבוא! העיקר לא להלחץ משום דבר, ולהגיד לעצמך שאת סומכת על עצמך ועל בעלך שלכל דבר תמצאו פתרון, וכמו מיליון זוגות שעובדים לומדים ומביאים ילדים , מוצאים את הדרך לשרוד ולהסתדר עם הכל!! אז כמו שאומרים קחי לך את הזמן שלך..... תשקיעי בלימודים בבעל, בעצמך והכל בכייף! שיהייה בהצלחה

geni1

New member
הבעיה היא להתחיל לעבוד כשאת בהריון

אני לא עובדת כרגע. אני מתכננת לחפש עבודה בספטמבר, נראה לך שירצו בחורה בהריון???

תמרלה

New member
../images/Emo5.gifבלי שאלות "קידבק"

גם אני כרגע לא עובדת ואתחיל (אני מקווה !) בספטמבר! ואני מקוה גם שעד אז אהייה בהריון, ואין לי שום כוונה לשתף את הבוסים שלי - בעובדה שאני בהריון, במיוחד לא בהתחלה, אחרי חודשים שלושה! אספר כי יש שלב שאי-אפשר גם להסתיר! ולדעתי גם מבחינת החוק את לא חייבת לספר בהתחלה! אז לא שואלים שאלות קידבק - זוכרת בצבא יש כזה תיק ענק ושהמפקד אומר לרוץ, מישהו שואל : המפקד - לרוץ עם הקידבק??? אז המפקד אומר - אם שאלת אז -כן! אז אף אחד לא ישאל אותך אם את בהריון! ואת לא חייבת לספר! וכמו שאומרים שתגיעי לנהר אז תחצי אותו ותתמודדי עם על המכשולים. את מוסיפה לך סתם דאגות על הראש, קחי את זה יותר קליל ופשוט והחיים יראו לך יותר פשוטים. שיהייה בהצלחה

זוג חדש

New member
מאחלת לך שהוחדש זה החודש

ומאחלת לך להיות הכי שלמה עם ההחלטה שלך כי זה מה שהכי חשוב, על מנת שלא תרגישי אחרי ההחלטה, תסכול וחוסר אונים. שתהיה הצלחה בכל דרך שתבחרי.

geni1

New member
../images/Emo24.gifתודה!

אני שלמה עם הרצון להביא ילד לעולם.
אני פשוט מפחדת איך נסתדר מבחינה כלכלית אח"כ, ואיך אני אסיים את התואר...

היי גני,ג'ני...

אני מבינה אותך מאוד ואני שמחה גם שבנות פה אומרות לך את מה שהן אומרות.אבל רציתי לדבר איתך על הפחדים שגם לי יש,דומים מאוד לשלך.אולי גם בגלל שעוד אין לנו ילדים האיך נסתדר הזה הוא תעלומה הישרדותית די מפחידה בשבילי בכל אופן. אני גם רציתי ללכת ללמוד השנה ואמרתי שאם אני אלמד משהו בתחום הספורט או התנועה אז אני אחכה עם ההריון עוד שנה ורצה הגורל ולא מצאתי תחום לימודים שעניין אותי עד מאוד ואז הוכרעה ההחלטה לנצל את השנה הזאת להביא ילד ואני מאוד שמחה שזה יצא ככה.במקביל החלטתי לקחת שני קורסים בכפר הירוק.אחד זה קורס לאוריתמיאה שזה תחום בתנועה שמעניין אותי והשני זה קורס להתפתחות הילד מרגע לידתו עד גיל מבוגר - דרך ההסתכלות של התנועה האנטרופוסופית.קורסים להעשרה שאני מקווה שיתנו לי הרבה. עכשיו , לגבי הקטע הכלכלי יש לי גם המון פחדים והמון שאלות כמו איך אנשים מסתדרים עם 3 4 ילדים אני מחשבת שוב ושוב בראש שלי.המשכורת שלי ושל בעלי היא ממוצעת ואני לא רואה אותנו מצליחים לפרנס,בקושי ילד אחד.בקיצור מפחיד לאללה. אין לי תשובות. שאלתי חברה שיש לה נסיון של 3 ילדים והיא כבר די מבוגרת והיא אמרה לי שפשוט מסתדרים,אז החלטתי ללכת בעיניים עיוורות אני מאמינה ויודעת שיהיה בסדר. עוד דבר שקשה לי איתו זו המחשבה שאני ארצה להעניק לילד שלי את החינוך הטוב ביותר וכרגע אני חושבת על כיוון של גנים ובתי ספר אנטרופוסופים שלפי מה ששמעתי המחירים שלהם הם כפול 3 מהרגיל.אז אני חוששת גם אבל לעזאזל שום דבר לא יעצור אותי עכשיו ואני באמת מאמינה שהדברים יהיו בסדר,נזרום איתם ,ניתן מה שניתן,הכול יהיה בסדר. אל תתני לפחד לשים מסך שחור על החלום היפה הזה- בכל מקרה זה מה שאני עושה. חיבוק גדול

bugvc

New member
הייתי רוצה לתת נקודת מבט אחרת|זהירו

אני כרגע מוותרת על הריון בגלל אותם מצבים שאתן מתארות , אני עובדת ולומדת אבל העבודה שלי היא "סתם" כלומר אין באפשרותי אפילו לעבוד שם כשאהיה בהריון , בקיצור : ממש לא בא לי להיות מטופלת בילד כשמצבי לא ברור בכלל , אני לא אומרת שזה לא מדכא אותי , אבל אני מניחה שאני אהיה יותר מדוכאת שאצטרך להיות מטופלת בילד בלי עבודה ובלי כלום , לכן זה ה" ויתור" שאני עושה כעת , לצערי , הלוואי והייתה לי עבודה טובה ....

למעלה