היי גני,ג'ני...
אני מבינה אותך מאוד ואני שמחה גם שבנות פה אומרות לך את מה שהן אומרות.אבל רציתי לדבר איתך על הפחדים שגם לי יש,דומים מאוד לשלך.אולי גם בגלל שעוד אין לנו ילדים האיך נסתדר הזה הוא תעלומה הישרדותית די מפחידה בשבילי בכל אופן. אני גם רציתי ללכת ללמוד השנה ואמרתי שאם אני אלמד משהו בתחום הספורט או התנועה אז אני אחכה עם ההריון עוד שנה ורצה הגורל ולא מצאתי תחום לימודים שעניין אותי עד מאוד ואז הוכרעה ההחלטה לנצל את השנה הזאת להביא ילד ואני מאוד שמחה שזה יצא ככה.במקביל החלטתי לקחת שני קורסים בכפר הירוק.אחד זה קורס לאוריתמיאה שזה תחום בתנועה שמעניין אותי והשני זה קורס להתפתחות הילד מרגע לידתו עד גיל מבוגר - דרך ההסתכלות של התנועה האנטרופוסופית.קורסים להעשרה שאני מקווה שיתנו לי הרבה. עכשיו , לגבי הקטע הכלכלי יש לי גם המון פחדים והמון שאלות כמו איך אנשים מסתדרים עם 3 4 ילדים אני מחשבת שוב ושוב בראש שלי.המשכורת שלי ושל בעלי היא ממוצעת ואני לא רואה אותנו מצליחים לפרנס,בקושי ילד אחד.בקיצור מפחיד לאללה. אין לי תשובות. שאלתי חברה שיש לה נסיון של 3 ילדים והיא כבר די מבוגרת והיא אמרה לי שפשוט מסתדרים,אז החלטתי ללכת בעיניים עיוורות אני מאמינה ויודעת שיהיה בסדר. עוד דבר שקשה לי איתו זו המחשבה שאני ארצה להעניק לילד שלי את החינוך הטוב ביותר וכרגע אני חושבת על כיוון של גנים ובתי ספר אנטרופוסופים שלפי מה ששמעתי המחירים שלהם הם כפול 3 מהרגיל.אז אני חוששת גם אבל לעזאזל שום דבר לא יעצור אותי עכשיו ואני באמת מאמינה שהדברים יהיו בסדר,נזרום איתם ,ניתן מה שניתן,הכול יהיה בסדר. אל תתני לפחד לשים מסך שחור על החלום היפה הזה- בכל מקרה זה מה שאני עושה. חיבוק גדול