נראה לי

giulietta

New member
נראה לי

שמן הראוי להחזיר את מועד הטכס ליום חול כמו שהיה בתוכנית המקורית. לא צריך להסביר, נכון? תודה.

sahr12

New member
יש צדק בדברייך......

ליום חמישי בלילה...כדי למנוע חילול שבת מאלו ששומרים... ושיהיה על מה לריב בשבת.....לאלו שמאמינים.. שהם יהיו הזוכים....חחחחחח

הטכס הוזז משני שיקולים

א. ביום ה´ מתקיים קומזיץ גדול בצפון ומשתתפיו ביקשו לדחות את הטכס. ב. בלילה של שישי יש הכי הרבה קהל בצ´ט.

סליחה שאני אומרת לך את זה בקול

רם ולא במסר... אבל, מבדיקה עם הרב... שתי הסיבות שציינת אינן דוחות שבת... לפיכך, מכיוון שהפורום הזה אינו אמור להפלות בין דתיים לחילוניים... ומיכוון שבלוח השנה יש עוד 363 ימים חוץ מה- 12 ומה- 11 ביולי... מן הצדק לשנות את המועד...

ועוד משהו קטן...

נכון שאני לא אבחר... כי מן הסתם אני לא מועמדת... אבל אני רואה עצמי כחלק מחברי הפורום וקהל היעד ל"חגיגה"... ואם לא... אז אולי מוטב שאפרוש ב"שיא"... נכון שאני לא דתיה... אבל ביום שישי בלילה... יש לבעלי הזכות המלאה להטיל וטו על המחשב... ומגיע לו שאכבד אותו לפחות פעם בשבוע... אם לא כל השבוע... חומר למחשבה!!!

מנגד...

הפורום (והאינטרנט בכלל) גם לא שומרים שבת. ומאחר והפורום אינו אמור להפלות על שום רקע, ומאחר וביום שישי (כאמור) יש הכי הרבה גולשים בצ´ט (למרות קדושת השבת).... האטרנטיבה היא דחיית הטכס בשבוע לחמישי הבא...

אוי ואבוי... לדחות בשבוע?!!!

התשובה שלך פוגעת... מגעילה... ואולי אפילו מיותרת! מצידי תקיימו את הטקס מתי שבא לכם, כנראה שאני לא שייכת לבית הזה!

פיראט*

New member
לפני כמה ימים......./images/Emo66.gif

הערתי למייקי על משהו שכתב פה, ולדעתי גם פגע ברגשות שומרי המסורת. טענותי נדחו בטענה שאני רציני מדי.. לטענה זו הצטרפו גם חלק מהשמות שכלת בהודעה שלך... יכול להיות ששנינו סובלים מאותו מום?

ומה עם אלו...

שיש להם חיים ויוצאים לבלות ביום שישי ? <אם אזכה במשהו אז שליהי תודה לכם בשמי...>

sahr12

New member
אם המורה עינת הייתה פה...

היא הייתה אומרת לאופטי שחסר לו "ל"...והייתה לו שגיאה......חחחחחחחחח

הבוקר היה טוב... עד לפני 5 דקות...

כשנכנסתי לכאן והתעצבנתי! ואולי זה באמת היה רמז דק... טוב לא חשוב... בוקר אור לך יקירי... לך באמת מגיעה ברכת בוקר טוב!

נעמי 1

New member
אז אפשר לעשות את זה...

לפני כניסת השבת ואני בטוחה שמי שידע על זה יפנה לעצמו מקום. ועוד דבר, יש גם את יום רביעי בערב שזה יתרון מצוין, לדעתי, כהכנה לקומזיץ. נ"ב, ומישהו יפסיד באולינג
ותחשבו על זה. נעמי

למעלה