נראה לי..

ותשחק

New member
נראה לי..

שהצלחתי להתייחס היום לרוב השרשורים.. זה היה קצת מפרך מבחינת הזמן.. למישהו יש פתרון, איך גם לא להיות כאן כל היום, וגם להתייחס לכולכם?

ותשחק

New member
נראה לי (שתיים)..

שאני הולכת לישון. אמנם עוד לא 2 וחצי בשבילי אבל אני מאמינה שיהיו מספיק כאלו שיתרמו את גופם העייף לפורום, ויכתבו כאן ב- 03:45, ע"ע דנידין, או 35:06, ע"ע שבלולית.. יש עוד מתנדבים? לילה טוב, ותודה לכולם על הבדיחות בשרשור הבדיחות..

גמני הולכת לחרופה ומקדישה שיר

אי שם אילנית מילים: אהוד מנור לחן: נורית הירש בא חצי הלילה ואני ערה חלומות באים לסף זה השקט שלפני הסערה בוא נלך עכשיו שם, שם ראיתי קשת בענן שם, שם עולה הבוקר בלבן אי שם, שם נמצא ביחד את הגן את גן האהבה שם, שם שמעתי שיר ישן נושן שם, שם ירח לילה לילה שם נמצא ביחד את הגן את גן האהבה את ביתי הלילה הרוחות עוטפים אוחזים בו מכל צד אל מעבר לעבים אנו עפים יד אוחזת יד יום חדש הלילה בליבי נוקש ואתה קרב עימו את גלי התכלת יחד נבקש שערם נבוא שם, שם ראיתי קשת בענן...

ציפי81

New member
יש כאלה שחולמים שהם משלמים

ובסוף כל הסביבה משלמת על חלומותיהם.

ציפי81

New member
היי את שם

את כל כך עמוקה... בא לי לנער אותך: תצחקי יחד איתנו לפעמים
במיוחד שכל כך כיף להמשיך ולחלום, ולברוח מהמציאות הזו...

malka301

New member
aren't I escaping

by investing so much time at the pc with such things as responding to you and others on the forum? I think I am I particularly liked last night's SHIRSHUR of the jokes...more please It is nicer to read it here form REAL people than on the jokes' websites

touti

New member
הבת שלי חלמה שהתחתנתי ונולד לה אח קטן

הבעיה היא שהיא לא זוכרת איך נראה בעלי בחלום כדי שאזהה אותו בבוא העת

ציפי81

New member
הבת שלי ביקשה שיקרה נס ואני אלד בלי נישואין

היא מתה לאח קטן...

דודי 34

New member
נו אז מה הבעייה

פותחים שרשור ובשורת הנושא כותבים "דרושים גברים"