נראה לי ש... הפורום משחק איתנו ב"חולה-גוסס-מת" והוא בשלב הגוסס...
F FireoaK New member 14/7/04 #2 הייתי צריך להזהיר אותך... פעם אחרונה שאני אמרתי משהו כזה קיבלתי גם מסר אישי וגם שירשור מהמנהל שהוא יחסום אותי על עוד דבר כזה שלא נדבר על זה ש-matt החביב לא איחר לשלוח דעתו עליי ועל מעשיי ראי הוזהרת... תהיי חזקה :'(
הייתי צריך להזהיר אותך... פעם אחרונה שאני אמרתי משהו כזה קיבלתי גם מסר אישי וגם שירשור מהמנהל שהוא יחסום אותי על עוד דבר כזה שלא נדבר על זה ש-matt החביב לא איחר לשלוח דעתו עליי ועל מעשיי ראי הוזהרת... תהיי חזקה :'(
T the freaky girl New member 16/7/04 #7 clear!!!! בזזזז... בזזזז...!!!!! ( ) נו, אי אפשר לומר שלא ניסיתי.. יאללה אנשים, תשרשרו, תמלאו את השורות......
clear!!!! בזזזז... בזזזז...!!!!! ( ) נו, אי אפשר לומר שלא ניסיתי.. יאללה אנשים, תשרשרו, תמלאו את השורות......
A Awaken New member 20/7/04 #11 ההודעה הזאת עדיפה על כלום... טוב בדוגרי כרגע טחנו כבר הרבה נושאים.. צריך לחקות שיהיה משהו לדבר עליו.. שיכריזו על אלבום או משהו
ההודעה הזאת עדיפה על כלום... טוב בדוגרי כרגע טחנו כבר הרבה נושאים.. צריך לחקות שיהיה משהו לדבר עליו.. שיכריזו על אלבום או משהו