וכאלה הודעות אנחנו לא רוצים.
A aphrodite New member 14/2/01 #2 נראה לי ש.. אני מאוהבת. יש רק בעיה אחת..מעולם לא פגשתי את הבחור..זה אפשרי?
7 #777 New member 14/2/01 #3 אפשרי... יש כדבר הזה,אני בעצמי היה לי תקופה שהתכתבתי עם מישהו והרגשתי שאני מתחילה...
A aphrodite New member 14/2/01 #4 אז מה עושים? לפחות בקטע של אישיות אני כמעט בטוחה שהוא התגשמותהפנטזיות שלי.עכשיו נשאר המראה..
7 #777 New member 14/2/01 #6 המראה... זה באמת הקטע הכי מפחיד לפחות אצלי אני מפחדת שאני מאוהבת בבחור שלא הסיגנון ובכלל לא מתאים.
A aphrodite New member 14/2/01 #7 אני יוצאת מדעתי!אבל..משום מה נראה לי שגם אצלו פחות או יותר הענינים מבולגנים..
7 #777 New member 14/2/01 #8 למה לקחת את זה קשה? את צריכה לקבוע איתו וליראות כן או לא חבל שסתם אחרי זה יהיה קשה.
A aphrodite New member 14/2/01 #10 קבעתי איתו..הבעיה, יותר נכון הבעיות הן ש: הוא בצבא ומשום מה כבר חודש לא יצא שבת,המרחק..הוא מחולון אני מאזור חדרה והוא אמר לי משהושעורר את סקרנותי. הוא אמר לי שהוא רוצה להגיד לי משהו ואחרי זה התחרט. הוא אמר שרקאחרי שהוא יראה
קבעתי איתו..הבעיה, יותר נכון הבעיות הן ש: הוא בצבא ומשום מה כבר חודש לא יצא שבת,המרחק..הוא מחולון אני מאזור חדרה והוא אמר לי משהושעורר את סקרנותי. הוא אמר לי שהוא רוצה להגיד לי משהו ואחרי זה התחרט. הוא אמר שרקאחרי שהוא יראה
A aphrodite New member 14/2/01 #13 שרק אחרי שהוא יראה אותי ויהיה בטוח וסגור,רק אז הוא יגיד לי את זה.הוא אמר שזה משהו טוב שקשור אלי.הוא גם שאל שאלות שכביכול אין להן שום קשר אלינו..אם אני מאמינה באהבה..ואם אני מאמינה שלכל אדם יש את האחד/ת שנועד/הלו/ה..
שרק אחרי שהוא יראה אותי ויהיה בטוח וסגור,רק אז הוא יגיד לי את זה.הוא אמר שזה משהו טוב שקשור אלי.הוא גם שאל שאלות שכביכול אין להן שום קשר אלינו..אם אני מאמינה באהבה..ואם אני מאמינה שלכל אדם יש את האחד/ת שנועד/הלו/ה..
7 #777 New member 14/2/01 #16 לא למרוח את הזמן! טוב אז תקבעי איתו זה לא סוף העולם ואם הוא ירצה אותך אז הוא יגיד לך את הדבר המסקרן.
7 #777 New member 14/2/01 #15 בעיה של מרחק?!? שטויות לא צריך להתיחס לזה הרי אם זו אהבה אמיתית גם הוא יכול לגור בחול.
B Black Star New member 14/2/01 #12 מההההההה?! על מה ל*#%$^# את מדברת? כאילו, מהה?! מה הקשר בירה נשר וכאלה...
L lowealpine New member 14/2/01 #18 הממממ ``לידיעתך בפורום הזה אני משתמשת במחשב``. אני לא חושבת שהבנתי. רגע, ובשביל צ`אט את לא משתמשת במחשב? את פשוט צועקת ממש ממש חזק ומקווה שישמעו?
הממממ ``לידיעתך בפורום הזה אני משתמשת במחשב``. אני לא חושבת שהבנתי. רגע, ובשביל צ`אט את לא משתמשת במחשב? את פשוט צועקת ממש ממש חזק ומקווה שישמעו?