נראה לי ש היום אני אתחבא מהעולם .... מזה החום הזה? אני מרגישה חולשה נוראית כבר מעכשיו!
ש שKקירה New member 2/6/13 #1 נראה לי ש היום אני אתחבא מהעולם .... מזה החום הזה? אני מרגישה חולשה נוראית כבר מעכשיו!
א אביeג7 New member 2/6/13 #2 האמת,שאני לא מקנאה באנשים שעובדים בחוץ.. אני,כשחם לי, עדיף שאני לא אספר מה קורה לי.
ש שKקירה New member 2/6/13 #3 זה מה שחשבתי לעצמי במיוחד על אלה שעובדים בשמירה ברכבת הקלה הם כל הזמן ברציפים בשמש הקופחת!!!
ה השלושר New member 2/6/13 #5 יש לי בעיה כזו שאני ממש לא אוהב להמתין לאוטובוס. אז אני הולך ברגל. היום עשיתי 3 קמ בחום הזה. אני נהנה במעברי חציה למצוא את המטר הרבוע של הצל מפאת הרמזור.
יש לי בעיה כזו שאני ממש לא אוהב להמתין לאוטובוס. אז אני הולך ברגל. היום עשיתי 3 קמ בחום הזה. אני נהנה במעברי חציה למצוא את המטר הרבוע של הצל מפאת הרמזור.
ה השלושר New member 3/6/13 #10 רק אני נדחק א. כי אני גבוה ומרתיע ועשוי ללא חת ב. רק אני טמבל ללכת ברגל בחום הזה
ג גברת ע New member 3/6/13 #6 אני היחידה שאוהבת את החום הזה? ברגע שתתחיל הלחות אני אסבול אבל החום והשרב הזה, אני מתה מתה מתה על זה!
אני היחידה שאוהבת את החום הזה? ברגע שתתחיל הלחות אני אסבול אבל החום והשרב הזה, אני מתה מתה מתה על זה!
ע עדיג78 New member 3/6/13 #9 אני כבר חודש בורח ממזגן למזגן. אני ממש לא אוהב קיץ. פעם תלמידים עשו נגדי עצומה על זה שאני לא מוכן לכבות את המזגן בכתה. . . . . . . זה היה בחורף
אני כבר חודש בורח ממזגן למזגן. אני ממש לא אוהב קיץ. פעם תלמידים עשו נגדי עצומה על זה שאני לא מוכן לכבות את המזגן בכתה. . . . . . . זה היה בחורף
ש שKקירה New member 3/6/13 #11 אני דווקא מאוד אוהבת קיץ! אבל שחם מידי אני מפחדת למצוא את עצמי בטרם מחוברת לנוזלים זה הסיוט שלי..