ערב טוב לכל... השפוכים והשפוכות... כולל אותי... מזג האויר הזה שיגעעעעעעע אותנו... הא??
ו ורד אהבה New member 26/2/06 #15 ערב טוב לכל... השפוכים והשפוכות... כולל אותי... מזג האויר הזה שיגעעעעעעע אותנו... הא??
א אפלולית מוארת New member 26/2/06 #18 ערב טוב לכם קסומים וקסומות מה שלומכם? בצפון היה היום אביך. וערפל סמיך. מזג אויר לא נעים במיוחד הודיעו ברדיו לא לעשות פעילות גופנית בגלל ענן האבק. ערב נעים לכולכם .
ערב טוב לכם קסומים וקסומות מה שלומכם? בצפון היה היום אביך. וערפל סמיך. מזג אויר לא נעים במיוחד הודיעו ברדיו לא לעשות פעילות גופנית בגלל ענן האבק. ערב נעים לכולכם .
א אחת שאוהבת2 New member 26/2/06 #24 ערב אוררררר...../images/Emo68.gif מי שפוך?????? אני פשוט סמרטוט... מזג האוויר פשוט משגע נראה כמו חורף מרגיש כמו קיץ ורק הנזלת של הילדים מעידה שיש משהו בחילופי מזג אוויר... ערב נפלא אנשושים
ערב אוררררר...../images/Emo68.gif מי שפוך?????? אני פשוט סמרטוט... מזג האוויר פשוט משגע נראה כמו חורף מרגיש כמו קיץ ורק הנזלת של הילדים מעידה שיש משהו בחילופי מזג אוויר... ערב נפלא אנשושים
פ פcיפלורה New member 26/2/06 #25 ערב טוב לכולם..... הכל בסדר... אויר נעים בחוץ... אני סתם רעבה ועצבנית... (מה חדש חחחחחחחחחחח)