נראה לי ש- HYD הוא השיר

QueIronia

New member
נראה לי ש- HYD הוא השיר

השני הכי אהוב עליי בדיסק אחרי SIMW. ועוד משהו רבע קשור: ביום של הבגרות בכימיה עשינו בערב על-האש כל המגמה לחגוג את הסיום. המורה גם באה ובגלל שהיא לא נוהגת היא נסעה איתי (אני גר הכי קרוב אליה והיא בקשה ממני :-. בעצם היא בקשה ממישהי אחרת אבל המישהי הזו נסעה איתי). אניוואי - ריבירט היה ברדיו-דיסק על גובה בינוני/נמוך. איך שהיא נכנסת לאוטו: "תנמיך! זה גבוה פה מאחורה!" (ואז בכלל כל הדרך לא שמענו מוזיקה). אבל בחזרה אני איך שנכנסנו הגברתי ואז היא חשבה שזה אותו ווליום כמו של ההלוך
. זהו! העיקר שזה עבר ואין עוד בגרויות חוצמתנ"ך (אני יודע שאני חוזר על זה הרבה, אבל אני מ-א-ו-ש-ר!!!)

HYD שיר חמוד

אבל יש הרבה שירים יותר טובים ממנו: WYWD, SIMW,IGU, GR, CP, TIM. בחירה ממש גרועה להוציא אותו בתור סינגל, במיוחד שהוא כ"כ דומה ל- ALL I HAVE... וזה גם מעלה את השאלה איך זה ש- ALL I HAVE כ"כ הצליח, ו- HYD נכשל למרות שהם כ"כ דומים

Lopezit

New member
כי AIH שיר מהמם ולא משעמם

וגם עם אל אל קולל ג'יי
וHYD משעמם

I TO THA TA

New member
בהתחלה חשבתי שזה בגלל

שלא מספרים את אותה בדיחה פעמיים... אבל אז אמרתי לעצמי, "אינט איט פאני רמיקס" ו"איים ריל רמיקס" גם זהים,ושניהם הם הסינגלים הכי מצליחים שלה איי פעם. אני חושב שיש כמה סיבות שAIH הצליח וHYD נכשל: 1.תאריך יציאה, AIH יצא בכריסטמס שזאת התקופה המושלמת לסגנון הזה. HYD יצא לקראת הקיץ וזה שיר שממש לא מתאים לעונה הזו. 2.לAIH היה סיפתח מעולה בגלל ההצלחה האדירה של JFTB(מקום 3 ברייטמיק, 4 באורבן ו4 בפופ), אז הרדיו והקהל האמריקאי חיכו בקוצר רוח לעוד שיר שלה כדי שיוכלו לחרוש עליו. GR נכשל(מקום 17 בפופ, 19 ברייטמיק ו30 באורבן) ואז כבר אף אחד לא התעניין וציפה לסינגל הבא. 3.ידעו שהאלבום ייכשל ולא הייתה סיבה לחרוש על שירים ממנו, לעומת טימט שהיה הצלחה אידרה והגיע למקום 2 במצעד האמריקאי והתמודד מול אומנים קשים כמו נורה ג'ונס, אמינם, טופאק, אוסף הלהיטים של נאוו וכו'...

I TO THA TA

New member
אין על מה חחחח

אני מושפע מהסיטוריה... "נכשל בשל הגורמים הבאים" חבל שאין בזה בגרות... חחחח, אני מתאר את זה: שאלה פתוחה:(25 נקודות) 1. הסבר ונמק מדוע HYD נכשל(הבא שתי סיבות לפחות) השלם:(50 נקודות) 2. א.איים ריל רמיקס קיבל בשיאו _____ חשיפות. ב.הסבר מדוע השיר מהווה תפנית בקריריה שלה מבחינת החשיפות

QueIronia

New member
מה איתו??? קצת ירד לי ממנו.

עדיין מת עליו, אבל פחות
מבחינתי, ריפיט על HYD ו- SIMW (ומדי פעם HYDR) זה הכי אחלה שיכול להיות!!!

למעלה