נראה לי שפיגליבס

niya

New member
נראה לי שפיגליבס

החזירו את המחיר המקורי למשלוח לארץ עשיתי הרגע רכישה חביבה (3 חזיות ב- 195 ש"ח כולל משלוח) - והמשלוח עלה 5.5 פאונד בלי שירות לקוחות ובלי בלגנים
יההההההה עכשיו אני מחכה כבר שהחזיות תגענה

littlerunaway

New member
מה עושים

אם החבילה נאבדה? הזמנתי חזייה אחת מפיגליבס במחיר של כ 220 ש"ח. אחרי כמה ימים הגיע פתק מהדואר שהחבילה הגיעה (אני מנחשת שמדובר בחזייה כי מוקדם מדי בשביל ההזמנות האחרות שלי), כשאמא שלי הלכה לקחת אותה מהדואר אמרו לה שכל החבילות מהתאריך הזה נאבדו והם מחפשים אותם. אמרו לה לחזור יום ראשון. אם לא ימצאו את החבילות האבודות יש משהו שאני יכולה לעשות או שהלכו להם 200 ש"ח סתם?

niya

New member
לתבוע את הדואר

או לפחות להתחיל עם מכתב בו את מסבירה מה היה בחבילה ודורשת פיצוי כספי בשווי ערך החבילה (כמובן שכולל דמי המשלוח). הרי הם הודו במפורש שהחבילה אבדה אצלם - כל החבילות מאותו תאריך אבדו.

אני פעמיים שלחתי מכתב תלונה לדואר

ופעמיים לא קיבלתי שום מענה. גם לי לא מזמן קרה מקרה דומה שקיבלתי פתק והחבילה לא הייתה. כדאי להיות בקשר עם משרד המיון של מקום מגורייך

niya

New member
נכון

והייתי ממליצה לך להשיג את הטלפון הישיר של הממונה על החלוקה. בכל מקרה, אם את לא מקבלת מענה, שלחי מכתב רשום. בקשי אישור מסירה (זה עולה שקל או שניים נוספים), ועל זה הם כבר לא יוכלו שלא לענות. ואולי באמת, רק בשביל שילמדו פעם אחת ולתמיד, שווה לתבוע אותם (אני יודעת שזה טרטור וכו', אבל הרי שאם תובעים ממילא לא מבקשים רק את הסכום המקורי אלא הוצאות משפט, ימי עבודה, עוגמת נפש וכו')

מזכיר לי משהו שקרה לי לפני כמה שנים טובות

עבדתי בתור מזכירה, ויצאתי מהמשרד עם כמה מעטפות לדואר ומעטפה אחת להפקיד צ'ק בבנק. איך שהוא שלשלתי את כל המעטפות לתיבת הדואר, וכשקלטתי את זה ממש נלחצתי.התקשרתי לדואר ואחרי מליון טלפונים הגעתי לבחור שמרוקן את התיבה, חיכיתי לו בשעה יעודה והוא הביא לי את מעטפת הבנק. הוא סיפר לי שזה קורה כל הזמן והוא פשוט הולך לבנק ומשלשל שם את המעטפה

למעלה