נראה לי שמצאתי

מקמשה

New member
נראה לי שמצאתי

טוב אז אחרי ימים כלילות שאני נמצא בפורום הזה, ומנסה למצוא לעצמי את המחשב שלא יהיה יקר מידי (מתחת ל 4K ) ושהפונקציות שלו יתאימו לסטודנט שכל מה שהוא רוצה לעשות זה לכתוב המון המון, אולי להוריד כמה סרטים באימיול ואז גם לראות אותם , שלא מעונין באיזה מכונת מולטימדיה מולטי מתוחכמת , אלא במכונת כתיבה חייתית. נראה לי שמצאתי את הדגם שמתאים לי. נכון שלא כל הרכיבים כאן הם הכי טובים שיש בשוק, למשל הכרטיס מסך , אבל הוא מתאים לצרכים שלי. עכשיו כל מה שכתבתי מצריך רק אישור אחרון כאן, כי לי הוא נראה סבבה, פשוט כל מה שאני יודע זה מהפורום כאן, ותמיד טוב שמי שבאמת מבין יוכל לתת עליו את הדעת . אז שוב המחשב נועד לשימושים בסיסיים של אופיס , לראות סרטים מידי פעם גלישה באינטרנט ו... זהו נראה לי. אז המפרט של המחשב מופיע כאן. תודה מראש לכל העונים, ולכל אלו שהיית להם סובלנות לכל השאלות עד עכשיו, הפורום הזה לימד אותי לא מעט. תודה רבה רבה

bar666xp

New member
לדעתי יש הרב יותר משתלמים...

כמו inspirion 1501 IN-RC03-1345 DELL המחיר באיזור ה3.5Kש"ח עם דיסק קשיח 80G ומעבד סמפרון 1.8GHZ.. או HP dv6203ea עם מעבד סמפרון 3400+, דיסק קשיח 80G המחיר באיזור ה3.5Kש"ח.. אישית לא ממליץ על דיסק קטן יותר מ80G כיום ודיי סביר שבעתיד הלא רחוק ההמלצה תעלה ללא פחות מ100G/120G.. ככל שהתוכנות בקוד הפתוח הולכות ונעשות קטנות יותר בנפח כך ניראה כי תוכנות MS תופסות יותר ויותר שטח בדיסק הקשיח. לדוגמה OPEN-OFFICE היום אם אני זוכר נכון תופסת פחות מ280M בדיסק הקשיח.. MS OFFICE אם אני זוכר נכון כ350M בגירסת 2003... לא בדקתי אפילו כמה מקום OFFICE 2007 של MS תופסת. אבל יותר חשוב מכך זה כמה תופס הקובץ שלך {הגיליון האלק', המסמך וכו'} ושוב במקרים בהם אני בדקתי OPEN OFFICE מיצרת קבצים המכילים את אותה התכולה בקבצים קטנים יותר... {אבל בדוק לבד אם אתה רוצה}. בכל מקרה אני לא יכול להמליץ על פחות מ80G כדיסק קשיח.

shayf1

New member
אתה בטוח בבחירה שלך???

שים לב שהמחשב שבחרת (בלינק שצרפת) אומנם אטרקטיבי במחיר 3799 אבל הוא מגיע עם מעבד סלרון +זכרון של 512 מגה!!!! באותו מחיר - תוכל להשיג מחשב עם מעבד פנטיום + זכרון של 1024 מגה - דגם dv6412 של חברת HP.

bar666xp

New member
אישית אני יעדיף מעבד סמפרון אגב לא סלרון

ודיסק קשיח גדול יותר מאשר מעבד פנטיום ודיסק קטן יותר... אם מטרת העבודה היא מכונת כתיבה משוכללת. אגב גם מעוד תלוי איזה פנטיום.. פנטיום 4 לדוגמה אני לא יגע... פנטיום M אאל"ט המחיר כבר יצא כדאי יותר ללכת על בעלי ה2 ליבות במחיר של כ4Kש"ח.

למעלה