נראה לי שמצאתי בית

sovlanit

New member
JESENIA זה

היה מיועד אלי??? אם כן,סביר להניח שהייתי תלמידה גרועה. יש סיכוי שאהפוך למורה טובה???

חלילית1

New member
אני מקוה שלפחות בשבילי היחסים עם

חמותי -זהו סוג של לימוד לא פעם אני תוהה איזו חמות אני אהיה האם אדע לקבל ברוחב לב ובאהבה גדולה את הכלה שיביא בני... האם אדע באמת למצוא בה הרבה נקודות לזכות ורק מעט לחובה ולהתעלם גם מהן...

sovlanit

New member
חלילית1,יחס גורר יחס.משמע

אם תלמדי על כלותייך זכות ותנסי לשים דגש על החיובי יותר מאשר על השלילי- ת ה י י חמות נפלאה ביותר. אני מאמינה שנסיוני ה מ ר יגרום לי להפיק לקחים ולנהוג בהתאם. בכל מקום שבו יש אהבה אהבה מביאה אהבה. גם אם אחת מכלותי לא תמצא חן בעיני אני רוצה להאמין שאשמח באושרו של בני . תודה לך.

אנילה1

New member
חלילית זה לא רק תלוי בך, זה גם

מאוד תלוי בכלתך. חמות רעה הייתה פעם כלה רעה.

sovlanit

New member
איך שאת מגדירה דברים.וואלה .

אז ככה- יחס גורר יחס. הציפיה שלך מכלתך לנימוס ולאיחולים בהזדמנויות שונות ריאלית. דבר ראשון-אני מבררת עם חמותי לעתיד מתי ימי ההולדת/ימי הנישואין/ומה היא הכי אוהבת לקבל... אחר כך חתונה וכל השאר. וניני,את אדם רגיש ונבון. בשמחה הייתי נותנת לכלתך לקרוא את דעתי לגבייך...

jesenia

New member
../images/Emo24.gif לאאאאא

דווקא ממך אני לומדת הרבה. בשקט, אבל הרבה. השורה היתה מיועדת לקול העם, כתגובה לאמירה ה"מוחצת" שלה.

sovlanit

New member
,JESENIAתודה,נשמה על ההבהרה

בכל זאת,אני עדיין מעוניינת להיות טובה= בכל הפונקציות בהן אני היום ועתידה להיות... חיבוק

jesenia

New member
כמו כולנו - וטיפ

קול העם לא מקשיבה. היא מרצה. את מבזבזת פונטים ואנרגיה להסביר לה דברים שהיא לא רוצה לדעת. כנראה חסר אקשן בפורומים הקבועים שלה.

sovlanit

New member
JESENIA

תודה על הטיפ. המטרה של קול העם 11 היא ליצור כאן דיאלוגים... נכון,היא משוחחת דו-שיח של חרשים...לא מקשיבה ובטוחה שהיא מאוד חכמה ומאוד שוחרת שלום. אז... נראה לי שעלי להודות לאל ש ה י א לא חמותי... תודה,נשמה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שלום לך והגעת למקום הנכון והכי חם בתפוז.אז ככה בקשר לחמותך תודי לה (בציניות כמובן) על זה שהיא מנסה לנהל לכם את החיים וגם שהתנבה לעבור לגור אצלכם ו"לעזור" לכם .בקשר לטענותיה אל תיחסי לכך הרבה חשיבות.

למעלה