נראה לי שלא זכיתי

Girly Girl

New member
נראה לי שלא זכיתי

במבצע של ג´ננה ובלינק =[[[ אני בוכה זה כל כך עצוב הנה התסריט שרשמתי: טל פרידמן יושב באולפן, מחופש לגביע ג´ננה גדול (חליפה חומה, פאה לבנה גדולה. הוא מחזיק בידו כפית גדולה) מולו יושב אייל קיציס ואנחנו תופסים אותם באמצע הדיון קיציס: ג´ננה, אני חושש שהתקשרו עשרות אלפי אנשים לאולפן שרוצים לאמץ אותך טל: למה ללכת סחור סחור? גש ישר לנקודה... קיציס: הנקודה היא שכל מי שרואה אותך – רוצה אותך, ג´ננה טל: רגע רגע, אתה רומז שאני יותר טעימה מסנדי בר זוהר? שאם לא היו קוראים לי ג´ננה הנחטפת, אלא קלאודיה שיפר הייתי יותר נחשקת מדודו פישר? שאם מערבבים לי את הקצפת עם השוקו והבננה, אני יכולה להיות דוגמנית העל של מעדני החלב? לזה אתה רומז? קיציס: כן... טל: לאאא... קיציס: כככככן... טל: לאאאאאאא... קיציס: ככככככככככככככן... טל: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא... קריינות עולה: ג´ננה! במילה אחת: הצלחה! מה דעתכם?! חיחי אני על הרצפה!! ולא אני לא מכורה לקיציס ופרידמן זה סתם רעיון חמוד לאללה. P= girly girl

wendy clear

New member
דווקא שלי התקשר איכשהו לבלינק../images/Emo6.gif../images/Emo69.gif

כתבתי מין מילים בעבירת של all the small things שהתקשרו לג´ננה.. והפזמון דווקא נחמד-משהו כמו"ג´ננננננננה ג´ננננננה" כמו הנננננה..... אני כזה מקווה לזכות!!!!!!

Ran-182

New member
אה, מישהי אחת עשתה אותו הדבר

רק עם המנגינה של FIRST DATE והייתה שם מישהי מבנימינה, נקווה שהיא מבצפר שלי :)

Girly Girl

New member
וונדי

בואי נעשה עסק אם אני זוכה אני לוקחת אותך ואם את זוכה את לוקחת אותי עשינו עסק? =]]

Ran-182

New member
המממ... צר לי לאכזב אותך

אבל היום מעריב לנוער פירסמו 10 ילדים שעלו לשלב הגמר, מתוכם יבחרו ילד אחד שיטוס עם שלושה חברים להופעה של בלינק. היית מאלה שעלו לגמר? אני שלחתי להם משהו, אבל הם התקשרו אלי ואמרו לי שהם מצטערים, שעבר התאריך ורק מנויים יכולים להשתתף במבצע. מיילא, גם ככה הזוכה היה אמור לטוס להופעה בתור שלהם באירופה, וכמו שכולנו כבר יודעים, בלינק ביטלו את התור הזה כי לטום הייתה פריצת דיסק. חבל.

למעלה