נראה לי שיש באג נראה לי יש באג ב"יכולים לגור" היה לי X יכולים לגור קניתי נשק והמספר ירד
W werds New member 19/9/06 #1 נראה לי שיש באג נראה לי יש באג ב"יכולים לגור" היה לי X יכולים לגור קניתי נשק והמספר ירד
A assaf1992 New member 19/9/06 #3 זה לא באג פשוט שאתה קונה נשק זה לוקח לך חיילים מהאזרחים וחיילים לא לוקחים אדמה
A assaf1992 New member 19/9/06 #7 תראה שכתוב לך למשל יכול לגייס 10 אלף זאת אומרת שיש לך 10 אלף אזרחים. אם תגייס אותם הם יהפכו לחיילים. חיילים לא תופסים אדמה ואזרחים כן אז זה משנה
תראה שכתוב לך למשל יכול לגייס 10 אלף זאת אומרת שיש לך 10 אלף אזרחים. אם תגייס אותם הם יהפכו לחיילים. חיילים לא תופסים אדמה ואזרחים כן אז זה משנה
W werds New member 19/9/06 #8 עדיין אני לא מבין למה אתה מתכוון אני מדבר איתך על כמה שיכולים לגור אצלי זה לא אמור להשתנות ביחס לאזרחים ולגיוס
עדיין אני לא מבין למה אתה מתכוון אני מדבר איתך על כמה שיכולים לגור אצלי זה לא אמור להשתנות ביחס לאזרחים ולגיוס
A assaf1992 New member 19/9/06 #9 זה כן תקשיב שאתה יכול לגייס לדוגמא 10 אלף זה אומר ש ה 10 אלף הם כרגע אזרחים שתופסים אדמה. שתגייס אותם הם יחשבו חיילים ולא יתפסו אדמה ושאתה קונה נשק אתה מגייס אותם והם הופכים לחיילים
זה כן תקשיב שאתה יכול לגייס לדוגמא 10 אלף זה אומר ש ה 10 אלף הם כרגע אזרחים שתופסים אדמה. שתגייס אותם הם יחשבו חיילים ולא יתפסו אדמה ושאתה קונה נשק אתה מגייס אותם והם הופכים לחיילים
F freesoul21 New member 19/9/06 #10 הוא לא מדבר על לגייס אלא על כמה אזרחים מקסימום הוא יכול להחזיק בכל האדמה הפנויה שיש לו וזה תלוי בכמה אדמה פנויה יש לך ובשלב האורבנזציה. יכול להיות שבנית מפעל?
הוא לא מדבר על לגייס אלא על כמה אזרחים מקסימום הוא יכול להחזיק בכל האדמה הפנויה שיש לו וזה תלוי בכמה אדמה פנויה יש לך ובשלב האורבנזציה. יכול להיות שבנית מפעל?
6 6th Finger New member 19/9/06 #6 ... זה בכלל לא קשור ליכולים לגור... זה כאילו שנעלמה לו אדמה, כי זה הדבר היחיד שיכול להוריד את כמות היכולים לגור.
... זה בכלל לא קשור ליכולים לגור... זה כאילו שנעלמה לו אדמה, כי זה הדבר היחיד שיכול להוריד את כמות היכולים לגור.