נראה לי שהצלחתי להזיז פחית קולה ריקה עם הפורס
R Rockamora New member 15/10/05 #5 הא.. כן ו... אנחנו לא פורום פקאצות! ככה שאם חשבת להגיד שאתה היידן לא יקפצו עליך.. טוב נו.. אולי אחד רק.. נחסוך בשמות.
הא.. כן ו... אנחנו לא פורום פקאצות! ככה שאם חשבת להגיד שאתה היידן לא יקפצו עליך.. טוב נו.. אולי אחד רק.. נחסוך בשמות.
R Rockamora New member 15/10/05 #14 אממ.. כן אבל אז אני מוחק קוקיז.. ואני יכול לכתוב עם כינויים אחרים! אני כבר מנוסה! אחרי תקרית "אייסיטי"
אממ.. כן אבל אז אני מוחק קוקיז.. ואני יכול לכתוב עם כינויים אחרים! אני כבר מנוסה! אחרי תקרית "אייסיטי"
M MajorWinters New member 17/10/05 #15 יש שיטות יותר יעילות... שאסור לי לפרט עליהן מתוקף היותי מנהל, אבל הן מערבות הרבה מאווווווווד סירופ שוקולד.
יש שיטות יותר יעילות... שאסור לי לפרט עליהן מתוקף היותי מנהל, אבל הן מערבות הרבה מאווווווווד סירופ שוקולד.
F funkey monkey New member 18/10/05 #18 תזהר, השיטות כוללות כריות ווניל. ולא, אני לא מדבר על כריות וניל. אבל יש גם פועל שמתחרז עם 'חוסך'.
H Heathen Dawn New member 15/10/05 #8 אה, מה כבר יכול לקרות... אז הוא יהפוך לסית', אז מה? למי זה כבר יכול להזיק?