נראה לי שהיה ביוץ...

u z a

New member
נראה לי שהיה ביוץ...

סוף סוף. זהירות, הגרף מייגע, קופצני ומאוד ארוך. ויש לי כמה שאלות: האם בייצתי ביום ה- 40-41 או רק ביום ה- 43 [יכול להיות שהחום הגבוה יחסית ביום ה- 42 הוא בגלל מעט שנות שינה?]? כי קראתי כאן שייתכן ויש ירידה בחום לאחר העליה הראשונית לאחר הביוץ - זה נכון?). בנוסף, העליה בחום לא ממש בולטת לעומת החום בשאר המחזור, אבל זו עליה מספיקה, נכון? חוץ מזה, בשבוע האחרון (אולי אף יותר) הפטמות שלי רגישות וכואבות כשנוגעים בהן. זה גם סימן לביוץ? (אולי כך אדע בחודש הבא שהביוץ מתקרב...) זהו, תודה לכל העונות, מקווה לטוב, ומחכה לתור אצל הרופא שיעזור לי לקצר את המחזור, אוזה.

פּוֹנְג

New member
אכן. יש לך טמפ' גבוהה יחסית שמחזיקה

מעמד כבר שלושה ימים, איחולי
על פי זה עושה רושם שהביוץ היה ביום ה- 43 היום ה 41 לא היה הביוץ כי אחרי הביוץ צריכה להיות עלייה שגבוהה ב 1/2 מעלה מהטמפ' בששת הימים שלפני הביוץ. והעלייה הזו צריכה להשמר לפחות שלושה ימים. בקשר לשעות שינה, אז 3 שעות אמורות להיות מספיקות.

מתלבטת מאוד בתשובה

ביום ה-37 מדדת לאחר 3 שעות שינה בלבד, וקיבלת חום גבוה. אם נניח שהיית ישנה יותר ואז מקבלת במדידה חום נמוך יותר, כמו הממוצע של שאר הטמפ' באותם ימים - נניח שהיה 36.3 או פחות - אז אכן הביוץ היה ביום ה-41. מצד שני, אם בכל הימים בהם מדדת לאחר 3-3.5 שעות שינה בלבד, היינו מתעלמים מהטמפ' הגבוהות שהתקבלו, ומסתכלים על הטמפ' כעל ממוצע - למשל: ביום ה-37 כאילו נמדד 36.1 (ממוצע בין ימים 36 ו-38), ביום ה-42 כאילו נמדד 36.2 (ממוצע בין ימים 41 ו-43), ביום ה-44 כאילו נמדד 36.4 (ממוצע בין ימים 43 ו-45) - אז יוצא שהביוץ היה ביום ה-43 למה אני מתעלמת מהמדידות בימים של 3-3.5 שעות? יתכן ובמקרה של הגוף שלך 3 שעות שינה זה לא מספיק, ולכן צריך לבצע תיקון למדידה שנעשתה בימים כאלה. הכלל של למדוד אחרי 3 שעות שינה הוא כלל אצבע, אבל כל גוף מתנהג אחרת ולכן אולי אצלך זה לא מספיק וצריך לעשות תיקונים בחישוב. לסיכום, היה ביוץ ביום ה-41 או ה-43. אני לא יודעת בדיוק. עכשיו צריך לחכות למחזור ולקוות שלא יגיע. בכל מקרה, לדעתי מחזורים ארוכים כאלה צריכים התערבות מבחוץ. מקווה שהתור שלך אצל הרופא יהיה בקרוב מאוד. אצלי פטמות רגישות וכואבות הן סימן לביוץ. לכן לדעתי את בהחלט יכולה להסתמך על הרגישות הזאת ולדעת שיש/שמתקרב ביוץ.

מעיןבר

New member
נראה שהיה ביוץ ביום ה- 43

ואני מצרפת שוב את הגרף. עדיין הייתי מחכה עוד כמה ימים לראות מה החום שלך עושה. הפטמות הרגישות הן סימן חיובי (גם לי הן תמיד כאבו אחרי הביוץ).

u z a

New member
תודה לכולכן,

יש כאן תמימות דעים לגבי היום ה- 43, ומבחינתי זה בסדר, כי זה אומר שלא יהיה לי מחזור בסיני (אלא אם יהיה לי שלב לוטאלי קצר מ- 14 ימים). אני מקווה שהזרע נשאר לי בגוף במצב חי ובועט מיום רביעי (לפנות בוקר האמת), כי אם פספסתי את הביוץ בגלל זה, אני מתה. אני כבר מותשת לגמרי!! אני אעדכן מה הלאה, הלוואי שתהיינה לי בשורות מעניינות, ואם לא - יהיו לי עדכונים מהרופא.
אוזה.

למעלה