נראה לי שהוא משקר לי...

אז מה24

New member
נראה לי שהוא משקר לי...

יש לי בעיה. אני יוצאת עם מישהו כבר חודש ומשהו, והכל הולך ממש אחלה (פחות או יותר...אבל זה כבר סיפור להודעה חדשה). הבעיה שלי היא, שאני חושדת שהוא שיקר לי לגבי משהו. זה לא משהו מאד עקרוני, אבל עדיין משהו. הסיפור פשוט לא נשמע לי, ושמתי לב שהוא שינה את הגירסא שלו, וראיתי עוד הוכחה שהסיפור הוא לא אמת, אבל אני לא יכולה לפרט. אז קיצור- מה אני עושה??? שואלת אותו? מתעלמת?? קשה לי עם זה כי אני כל הזמן חושבת אולי הוא משקר לי בעוד דברים וזה ממש מלחיץ ומרחיק אותי ממנו וחבל לי על זה. אני יודעת בברור שאם אני אשאל אותו הוא יכחיש (ביננו, אני גם אבין אותו)ואני כמובן חוששת שאולי אני טועה ואז הוא יראה שאני לא סומכת עליו. אני ממש אובדת עצות! אשמח לעזרה...

FlamMAble

New member
תראי, זה הגיוני שזה יגרום לו לחשוב

שאת לא סומכת עליו אבל את חייבת לדעת..... או שאת מעדיפה להישאר תלויה באוויר? לדעתי תמצאי את הדרך הכי פחות פוגעת לשאול אותו מה קורה.

dana2909

New member
מה עם כמה פרטים?

מאד קשה לעזור אם לא יודעים מה הסיפור. מה הוא עשה, במה הוא שיקר? איזה הוכחות ראית, ולמה את מחפשת הוכחות?

אז מה24

New member
הסיפור..

טוב, אז ככה, הוא סיפר לי שגנבו לו את התיק ביום שהיינו אמורים להיפגש. בתוך התיק היה הארנק עם כסף...אבל משהו שהוא היה צריך להביא לי לא היה בתיק, וגם כסף בדיוק לנסיעות לא היה בארנק...שבוע אחרי זה הוא מספר לי שמישהו מצא לו את הארנק והתקשר אליו לפלאפון (יש לו מספר פלאפון בתוך הארנק???) וההוא גם סיפר לו שפוצצו לו את התיק. לי הוא סיפר בדקה הראשונה שגנבו לו את התיק באוטובוס, לחברה שלי בנוכוחותי הוא סיפר שהתיק נגנב בתחנת אוטובוס. כמה ימים מאוחר יותר ראיתי באוטו שלו תיק מאותו סוג שפוצצו לו... אוקי, אפשר להגיד שזה סתם צירוף מקרים מוזר. אפשר, אבל משהו בכל זה מציק לי עדיין. אולי זה איך שהוא סיפר, אולי זה מין חוסר ביטחון שהיה לו בעינים, לא יודעת...

shellyland

New member
לא הבנתי... מה האינטרס שלו לשקר?

כאילו, הוא הבריז לך מהפגישה ואז המציא את הסיפור הזה, או שסתם?

אז מה24

New member
נפגשנו באותו יום

נפגשנו בסוף. אבל לא היה עליו שקל. אני גם לא יודעת מה האינטרס שלו לשקר וזה יותר משגע אותי!!!

dana2909

New member
כלומר מה שאת אומרת

שהוא המציא את כל הסיפור הזה כדי לא לשלם? אם זה נכון, זה חתיכת סיפור.. בהנחה שמה שהוא אומר נכון, מאד יכול להיות שהוא פשוט הלך וקנה תיק מאותו הסוג שהיה לו, כי זה הסוג שהוא אוהב.. אם את ממש חושדת שהוא קמצן, אני לא רואה המשך למערכת יחסים הזו. במה עוד זה מתבטא? הוא לא משלם עליך אף פעם? אתם יוצאים לסרטים, או מופעים, או שתמיד יושבים בבית?

resputin

New member
אממ... עוד מישהו חושב ש.. כאילו, לא

יודע. נשמע לי קצת סיפור מורכב בשביל לא לשלם, לא? הסיפור הזה בערך על אותו משקל של "בדרך היציאה, אמא שלי לקחה לי את התיק לכביסה, ושניה לפני שהיא הוציאה את הארנק ממנו על מנת שאוכל ללכת, התיק והיא נשאבו ע"י חללית וטסו במהירות האור לגלקסיה אחרת." -זה קצת.. לא יודע, גרנדיוזי בשביל מטרה כזו? אם המצב הוא כזה.. וואו יש לו בעיות.

בואי נעשה רגע סדר:

יש עוד משהו שקרה, שהיה, שרמז לך שמשהו לא בסדר? אני יודעת....הוא לא עקבי לגבי דברים, הוא באופן קונסיסטנטי לא משלם עלייך או על עצמו, הוא אובססיבי לגבי דברים...לא יודעת... כי זה לא שסתם התחשק לו לשקר, נשמע לי תירוץ, אפעס, קצת מורכב. לא יכול היה פשוט להגיד שהתיק שלו אבד בטיסת הקישור בין ציריך לאיסטנבול, בדרך לעוד התנקשות מוצלחת?!! למה אנשים מסבכים להם את החיים?! בכל מקרה, תוהה או לא תוהה, פשוט תשאלי אותו, בהומור משהו, מה זה התיק הזה שנורא דומה לשני. זה הכל. מעבר לזה, אני חושבת שצריך עוד כמה מקרים מוזרים שכאלה כדי להחליט סופית שהוא קצת מסובב. בואי ניתן לו לתת תשובה, אה?

אז מה24

New member
לא ברור

אז ככה, היו לפחות עוד איזה שתי פגישות שהוא בא בלי כסף בכלל. פעם אחת הוא שכח את הארנק, ופעם שניה הוא לא הספיק להשיג כסף. חוץ מזה, רוב הפגישות הולכות פחות או יותר חצי חצי, אני מציעה לשלם והוא מסכים. מה שאני יכולה להגיד זה כאשר יש לו כסף (רוב הזמן הוא פשוט מרושש) אז הוא לארג'. פשוט קרה שיותר מדי פעמים לא היה לו כסף (הוא לומד ולא עובד..) ואני מסכימה לחלוטין שזה נשמע סיפור יותר מדי גרנדיוזי בשביל פשוט לא לשלם, אבל אין לי דרך אחרת להסביר את זה. מה עוד, שבאותו יום שנגנב לו התיק הוא לווה כסף מחבר שלו. אני יודעת שאני נשמעת פסיכית לחלוטין. אבל זה מציק לי....

dana2909

New member
לא, זה ממש לא נשמע פסיכי

ואין הרבה דברים שמגעילים יותר מבני אדם קמצנים. תני לו לשלם עליך בפעם הבאה, ואם אין לו כסף, ולא בגלל מצב כלכלי קשה, וזה עדיין מפריע לך, תחתכי. מה הטעם להשאר עם מישהו שלא טוב לך איתו?

shellyland

New member
אולי זה לא מקמצנות

אולי סתם המצב הכלכלי נורא קשה והוא מתבייש להגיד את זה ונכנס למערבולת של שקרים? אני מצטרפת לאפי: במקום לנחש, שאלי אותו.

למעלה