נראה לי שאני .....

shaybit

New member
נראה לי שאני .....

גם מתחיל להתמכר לאיטרנט ולמחשב אני לא יוצא מהבית ואני על המחשב בערך 16 שעות ביום!!!!!!!!!!! זה לא נשמע לי הגיוני אבל זה נכון

שירז**

New member
16 שעות בהחלט

יכולים להצביע על המתמכרות למחשב, אתמול כתבתי משהו כאן כמה קודים על הסיכון שבהתמכרות תקרא את זה ותדע אם אתה מבין אלה שנוטים להתמכרות, יש כאן גם טסט אם אתה רוצה לבדוק איזה סוג גולש אתה הייתי באמת מציעה לך לבדוק ולשאול את עצמך מה גורם לך לשהות כל כך הרבה זמן מול המחשב,האם יש סיבה מעבר לזה שאתה גולש עודף שעות מול המחשב?,, למה בדיוק אתה מכור?...

razi!!!

New member
לפי דעתי מספר שעות הגלישה...

אינן מעידות על התמכרות, אלא האובססיביות לענין... איבוד קשר כלשהו למציאות (ה``לא מדומה``)... כולל קשרים חברתיים מכל סוג שהוא... רזי.

e-magine

New member
שייביט, אנא עשה את המבחן העצמי

אני מסכים עם רזי, מספר השעות איננו קובע שאדם מכור.

ליאור...

New member
אתה ניסית משהו אחר?

אני לדוגמא, הייתי מכורה, ויצאתי לחופשה עם חברות שלי. הייתי איתן שבוע בערך, במקום בלי מחשבים וטלוויזיה, וגיליתי שבכלל לא קשה לי אחרי כמה ימים, בהתחלה רציתי את המחשב, היה לי מן צורך לנסוע הביתה ולגלוש באינטרנט, אבל באיזשהו שלב מתרגלים. אם נהנים עם החברים האמיתיים, צא צריך את הווירטואלים, יש מלא דרכים ליהנות-קניונים, סרטים, מסיבות, חברים ולא חסר מה עוד... ואני הייתי רק חצי ממך-8 שעות ביום, ועכשיו אני בקושי שעה. בשלב שתבין, מה המשמעות של חיי האינטרנט, והחיים האמיתיים, תתגבר על ההתמכרות, והדחף להיות מול האינטרנט כל הזמן. וחוצמזה, זה גם תלוי בן כמה אתה. אם אתה בגיל 15 ומעלה הייתי מציעה לך ללכת לעבוד. זה גם מעסיק ,וגם מרוויח מזה, במקום לבזבז את הזמן מול האינטרנט, מחפש משהו להורדה או בצ´אטים.

למעלה