נראה לי צריכים לעשות COUNTDOWN.

Alfa156 GTA

New member
נראה לי צריכים לעשות COUNTDOWN.

לפורום, או בעצם טבלת יאוש. זהו ? האלפא

M.Z

New member
הוא עומד להשתנות בזמן הקרוב

כנראה שנחליף את שמו ל: "פורום הספדים וקינה". אתה נראה לי רציני בנושא, רוצה להצטרף ולנהל אותו יחד?

אני אגיד כמה דברים

1. הם יכולים לסגור את הפורום. אבל הרעיון ישאר תמיד בליבנו. 2.העובדה שהם הסירו אותנו מרשימת הקהילות-לא הפריעה כ"כ לחברי הפורום (המעטים?) 3.לא נוצר מאזן איימה בין חברי הפורום להנהלת הקהילות(אירוע כמו סעיף 2 היה צריך לגרום לאנדרלמוסיה בפורום משוב-עם כל הכלים הכבדים.) 4.אם הפורום יסגר-כולנו משתקעים בפורום משוב. 5. לנצח נשגע את ההנהלה. וואחד

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo45.gif דווקא נשמע מתאים ../images/Emo3.gif

כי חבל בזמן הקרוב לא יהיה לך על מי לנהל... מה זה ??! הדובון והערבי ידעו למה הם נותנים לך לנהל פורום אה ?!?

M.Z

New member
מונרכיה היא השליטה המועדפת עליי

מההתחלה דגלתי ב"בוא נעיף את הגולשים והמנהלים האחרים, נשאר לבד על הממלכה ונחיה עם עצמי בשלום". כמו שאתה רואה חלק מהמטרות הושגו, יש לי עוד כמה בעיות עם כמה גולשים שמסרבים לעזוב למרות כל הלחץ שלי, אבל אני לא דואג, בזמן הקרוב גם זה יטופל.

Alfa156 GTA

New member
תאמין לי אתה לא צריך לטרוח...

אני כבר יכול לספור את הימים (שעות), שתשאר פה לבד,...ממש לבד... מורכיה ? בוודאי - אבל לא יהיה על מי לשלוט...
(אגב אתה חייב לי ולוואחד אחוזים שאנחנו משאירים את הפורום חיי)

M.Z

New member
כל עוד אני יושב בראש הפירמידה

זה לא ממש מעניין אותי אם יש עם מתחתי או לא, אני אחד האנשים הבודדים בעולם שיכולים לחיות חיים שלמים עם עצמו ללא צורך בגורמים חיצוניים. חוץ מזה, לפי תורת הניקים המפוברקים, תוכל לגלות שאני יכול לפתוח ויכוח סוער עם עצמי תחת שמות שונים ולגרום לעמודים פה לרוץ אחד אחרי השני בקצב.

ספירה לאחור??????

פחחחחחחחחחחחחחחח הלוא הגיע לכאן היום פורום שהחליט לרחרח! השבט. תשנן את השם(הם כבר משננים את שלנו)

למעלה