נראה לי אני...... פורש... i-i...

FireZeroX

New member
נראה לי אני...... פורש... i-i...

מצטער אבל הפורום הפך להיות פורום מוגן ופוטושופ... לא שזה רע, פשוט כבר נגמרו כל נושאי הדיבור. לא אני לא עושה את זה בשביל תשומת לב, וגם לא נראה לי שאני עושה פה משו, אז ג'ה נה! אני אבוא לבקר ^_^ ....

g0tenx

New member
לא לא אל תעזוב!!!

אני חוזר ואתה עוזב?! שלא תעיז! יש לי כמה רעיונות להחיות את הפורום.. צור איתי קשר בפרטי ונראה מה אתה אומר..

gokussj2

New member
תגדיר פרישה

אין בדיוק דבר כזה פרישה מהפורום , אז אתה תפסיק להיכנס ופעם בכמה זמן תסתכל אם השתנה משהו

dekel555

New member
מה?!!

מה קרה לך?! סוף סוף שהפורום קם לתחייה אז אתה עוזב אני כבר עזבתי לאיזה חודש וחצי בגלל שהפורום היה מת אבל עכשיו הוא פעיל מאוד אז תעשה טובה ואל תהיה דפוק ותעזוב!!!

FireZeroX

New member
בטח קם לתחייה....

הוא די מת. לא שהוא לא טוב, הוא מילא את ייעודו. וייעודו נגמר. דיברנו כמעט על כל נושא דיבור אפשרי.

dekel555

New member
אני מסכים איתך בכל מילה אבל

אני לא יעזוב את הפורום כי זה כמעט הדבר היחידי שיש לי לעשות באינטרנט כאילו ברור שיש עוד דברים אבל זה הדבר שאני הכי נהנה ממנו!! אז על הנושאים החשובים כבר דיברו אבל תמיד אפשר לממצוא עוד נושאים גם אם הם פחות חשובים... אז נכון שהפורום אף פעם לא יהיה מה שהוא היה פעם אבל אפשר לנסות לשפר את הפורום. אז אם אתה רוצה לעזוב אז תעזוב אבל אני יודע שאני לא יעזוב בזמן הקרוב!

Kenbetah

New member
כן בטח...

אין דבר כזה לפרוש. מזה לפרוש? בטוח אתה תבדוק מידי פעם את הפורום ולא תתאפק ותיהיה חייב לרשום איזה תגובה אז תעשה לי טובה מה אתה מנסה להשיג בזה?

FireZeroX

New member
אני לא מנסה להשיג שומדבר, אתה סתם

חושב... פשוט לא רציתי לעזוב בלי להגיד שלום, אז זהו. "בטוח אתה תבדוק מידי פעם את הפורום ולא תתאפק ותיהיה חייב לרשום איזה תגובה אז תעשה לי טובה"... המפ... לא חשבתי שאתה כזה, קזבובו...

gokussj2

New member
שמע

דבר ראשון זה לא קזבובו... דבר שני הוא התכוון שאין בדיוק דבר כזה לעזוב את הפורום , זתומרת יש כאלה שנכנסים מעט מאוד פעם בשנה או יותר , זה עדיין לא אומר שהם עזבו כי הם יכולים לחזור מתי שבא להם ואני בטוח שאתה אחרי כמה זמן תיכנס לפה סתם כדי לבדוק מה הולך , אני גם בטוח שכשיעבור זמן יהיו פה דברים אחרים ונושאי שיחה אחרים

FireZeroX

New member
אני מסכים איתך, אבל זה אומר שאני

לא אהיה פה כמה זמן, ואני רק אבוא לבקר פעם ב... טוב. זו ההודעה האחרונה שלי פה. ג'ה נה, אני אבוא לבקר ^_^

gokussj2

New member
אז

אני חושב שאתה תסתכל פה פעם אחת אחרי כמה זמן ותחזור להגיב

למעלה