נראה לי אני בבעיה

צוציק 1

New member
נראה לי אני בבעיה

שלחו לי מחו"ל גלגל שימנו דוראייס 7850 , מה שקורה זה שמפעם לפעם, וזה לא משהו קבוע הפריילוף כאילו מפספס שן , כאילו לא משתלב טוב וזה קורה בדרך כלל בזמן שאני מתחיל פידול, זה בדרך כלל לא קורה כשאני כבר מפדל רוצה לומר כשהעסק משתלב זה 99% בסדר. בדקתי כל מה שאפשר ,האופניים בלי תאונות וכל מערכות ההניע חדשות (1000ק"מ) בקיצור זה ה- freehub . הוא סגור ואי אפשר לפרק אותו (תאמינו לי שניסיתי). ממש לא יכול לבוא בטענות לזה ששלח כי זו הייתה מתנה. חשבתי לקמבן עם פריילופ של אוטגרה או 105 אבל הם שונים מ-7850 . יש לי 2 שאלות, 1) מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול להאיר את עיני איך ניתן לפתור אם בכלל. 2) כמה צריך לעלות כזה . מה אומרים?????????

SHEEEP CO IL

New member
זה לא שאי אפשר לפרק אותו

אתה פשוט לא יודע איך :) או שתקרא את ההוראות של שימנו או שתיגש לחנות שפירקו בה כזה בעבר!!! בדגש על פרקו כזה בעבר מכיוון שאם הם לא יודעים איך לפרק יכולים לגרום לך יותר נזק ממה שכבר קיים. אסף - שיפ

צוציק 1

New member
לקרוא את ההוראות של שימנו , פשששש

וואלה לא יודע איך לא חשבתי על זה , כל הכבוד לך באמת .

יותםג2

New member
אני לא יודע אם זה בציניות, למה לנסות לקמבן?

החלקים לאופניים לא מבינים קומבינה
תרכיב חלקים שיודעים לעבוד עם חלקים, ואת זה תברר. הקיצורים כאן עולים יותר כסף. אבל בדבר אחד אני מסכים איתך. רק מקומבינות ומשחקים אני מבין, כלומר דרך הרגליים. אגב הכוונה, היא ההוראות של שימאנו זה מגיע עם החלקים. בארץ יש נטייה להסתיר או להלאים דברים. תקיש באנגלית בגוגל או ביוטיוב ותראה דוגמאות ככה אני למדתי להרכיב ולפרק דברים באופניים וזה דיי קל! ויוצאות לא פחות טוב ממתקן אופניים בחנות. ראה קישור. זה הגלגל שיש לי פחות או יותר ועשיתי עליו ניסויים אצלי היה מוצלח. עד כדי כך שעברתי לפירוק בולמי FOX. אבל אין לראות בהודעה שלי מסר או או ניסיון להרוס לך ת'אופניים וזה על אחריותך תקיש את דגם הגלגל שלך ותראה מה מדובר ותשכיל מכאן בהצלחה

צוציק 1

New member
כן זה בציניות , נו מה

נראה לך שאני יבלבל סתם את המוח לאנשים אם לא חקרתי וחיטטתי ושלחתי מיילים לשימנו וראיתי את כל הפירוקים גם ביוטיוב ??" פריילופים של שימנו בדרך כלל ניתנים לפרוק , ה7850 לא ניתן. יש לי גלגלים יותר ישנים של שימנו ושם אין בעייה לפרק, ה 7850 הוא הבעיה, ומה זה לא יכול לפרק , בטח שבכוח אפשר לפרק ,

nintense

New member
אתה לא מצליח לפרק את ה FREEHUB...

מהנאבה או מעצמו? כי עם מהנאבה, אז אין בעיה, ויש הסבר כאן אם אם אתה מנסה לפרק את הFREEHUB עצמו, לא ממש ניתן ולכן כשהוא נפגם יש להחליפו.

צוציק 1

New member
ברור, אני מנסה לפרק את FREEHUB עצמו

ואני כבר יודע שהוא בלתי ניתן לפירוק, ז"א אני יכול לפרק אבל אני אגרום לנזק. העניין הוא שהבעיה לא מתרחשת לעיתים קרובות ,זה יכול להיות פעם בחצי שעה -שעה של פידול וזה אובייקטיבית לא נורא כל כך רק שאני בעוונותי טיפוס קפדן וזה מפריע לי. אני אפתור את הבעיה הזאת בדרך זו או אחרת. בכל אופן תודה על ההפנייה.

SHEEEP CO IL

New member
ניתן לפרק את הפריילוף עצמו גם לחלקי חלקים

כל הפריילופים של שימאנו ניתנים לפירוק מלא וטיפול אע"פ שהם מזהירים לא לפרק,אבל העבודה תעלה לך יותר מפריילוף חדש :) משתלם לעשות זאת רק כשאין להשיג חלק חדש. ושוב זה לא שאי אפשר פשוט אין לך את הכלים והידע .

יזהר BiBi

New member
זה קורה לפעמים בנבות חדשות

שיש בהן יותר מידי גריז וזה עובר לאחר תקופה יכול להיות שמי ששלח לך הגזים בגריז והסמיכות שלו מונעת מהשן להיות במקום הטיבעי שלה ולכן היא לא נתפסת שווה לבדוק בכל מקרה

למעלה