נראה לי אחלה מקום :)

Boba Smith

New member
נראה לי אחלה מקום :)

טוב נראה לי שאני אתחיל להיות פעיל פה בפורום, מידי פעם נכנסתי לפה, אבל עכשיו ראיתי שיש פה דיונים מעניינים אז למה שאני לא אצטרף... קוראים לי גיל, מחיפה, בן עוד מעט 16... נכון לעכשיו משחק Dark Conspiracy עם קמפיין מגניב של Sliders שחבר שלי משה"ם לנו :) שיחקתי בעבר D&D מהדורה ראשונה נראה לי :) גם שיחקתי GERPS, Role Master ואיזה שיטת משחק של Marvel Comics שחבר שלי הביא מאנגליה...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני משוכנע שחברי הפורום ישמחו לפירוט על הקמפיין המגניב

בורן

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

(כמובן אתה מקבל את כל הטבות הבית, אבל רק דבר אחד- יש מס גולש, שזה משהו קטן מאוד, לא יותר מ-50,000 שקל. אה כן, שכחתי, יש מס עובד- העלת מס לדרקון המאיים שיושב במאורתו, משהו שולי, בסביבות ה-4000 שקל. ויש מס אחרון אחרון, מס הודעות- מכסת ההודעות שלך מוגבלת לשתיים. אם אתה רוצה להגדיל אותה, מדובר בסכום פעוט של 80,000,000 שקל. ודבר אחרון- מס להאמרפול, על כך שהיא לא מרביצה לך, משהו בין 70,000 ל-75,000 דולר. וזהו. אם אתה בוחר להתנתק מהפורום, זה יעלה לך 9,000,000,000,000 שקל, בשטרות של חמישים.)

בורן

New member
הגזמת! מה זה ההנחות האלה?

כוס מיץ עולה לפחות 5000 שקל!!!

Hammerfall

New member
ברוך הבא...

ורק הודעות ה"ברוך הבא" ששלחנו לך יעלו לך איזה סכום פעוט של 20,000 להודעה... והמס שאתה צריך לשלם לי בשביל לא להרביץ לך משתנה בהתאם למצב רוח שלי, לםעמים אני במצב רוח רע ואז המס עולה כי הכי כייף שאתה מרגיש רע זה לחבוט באיזה צוציק קטן ורך בכל הכוח ואם אני במצב רוח טוב אז כמובן שעדיין סתם כייף לחבוט במישהו עם לום אבל אז אני מפחיתה את המס כי זה לא מועיל לי במיוחד חוץ מלשעשוע, אז הסכום יהיה בסך הכל 70,000... בשבילך בגלל שאני כרגע במצב רוח מוזר אני אעשה מחיר מיוחד 72,000 בשטרות חדשים, תאמין לי, שכדאי לך לשלם, חבל על הפנים היפות שלך, באמת שחבל... ואתה לא יודע איזה מאמץ זה מבחינתי להחזיק את עצמי ועוד לשכור מישהו שיחזיק אותי שלא להרביץ לך... (וואו, למה הפכתם אותי ולמה אני הפכתי את עצמי, לאיזה בריון פורומי ממוצע, תיזהרו שאני לא אתחיל לחבוט בכם בשביל הכסף לאוכל שלכם...)

הלו, הלו, אנשים!

הפחדתם אותו! תראו את הוא מתקפל בפינת דלפק המשקאות. נו, באמת, לא קצת הגזמתם? יאללה, תזמינו לבן אדם בירה! הוא חזר ממסע ארוך בין פורומים כוזבים, זה מגי לו...:) יערה

mishmishi

New member
חחח...

יערה מותק- אני שוכחת שרק לא מזמן הצטרפת לפורום.... בסופו של דבר.. עכשיו אנחנו עושים גיוסים בשביל להחזיר לעצמנו את הכסף של ה"שיכר על חשבון הבית!" מבינה? את לא יכולה להגיד שהגזמנו...:)

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

תמיד נחמד לראות עוד חברים חדשים שרוצים להשתתף! אני אישית שיחקתי רק מו"ד על גירסאותיו, ואם יהיו לך שאלות עליו, או על משחק באופן כללי - אל תתבייש לשאול. ברוך הבא!

Nihau

New member
ברוך הבא!

בוא ספר חוויות... מה זו השיטת משחק של Marvel Comics ?

dragon zlotnik

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

(אם החיבוק הרגיע אני יאזן את זה עם
) בכל מקרה,אתה מוזמן לשתות כוס בירה(לא על חשבון הבית!!!!) סתאאאאאאם!!!!! קבל בירה על חשבון הבית, חבר'ה מזה ההכנסת אורחים הזאת(תהיו נחמדים בהתחלה ואז לאט לאט תעלו את המס' כדי שייצטרפו יותר אנשים) בקיצור, אני מקווה שתהנה בפורום.

naring

New member
אכן אחלה מקום!

ברוך הבא. אני רואה שכבר נתנו לך לשתות. (בינינו, זה יצא מהאף כל הבדיחות האלה) אז... ספר קצת על הקמפיין המאגניב שלך.

למעלה