נראה ונחיה

חנהר

New member
לחכות=לחקות

חנהר

New member
אני מתה על ג׳חנון

אך למזלי בעלי לא, כך שאת היציקה הזו אני לא צריכה להכין

Row123

New member
ג'חנון אין פה אבל מלוואח דווקא מצאתי!

רק ג'חנון עוד לא מצאתי פה אבל מלוואח כן! זה נקרא Roti Paratha של חברה בשם Spring Home יש להם כזה מלאווח קפוא (מידה אחת יותר קטן מבישראל) מופרד בין ניילונים בדיוק אותו דבר.
הבוקר עשיתי את זה לבנות שלי עם רסק עגבניות והן התענגו

זה נמצא אגב ב Jumbo במחקלת הקפואים ליד בצק עלים וחבריו)

חנהר

New member
קודם כל תודה רבה על המציאה

סחטיין עלייך, איך גילית את זה? האם חיפשת מלוואח? או שמא במקרה קלטת את המוצר?

Row123

New member
ממש במקרה

הייתי בסופר הקבוע שלי Jumbo ופתאום ראיתי משהו במבצע במקררים האלה שנמצאים "בדרך". הצצתי וראיתי שזה ממש דומה. אמרתי לעצמי יאללה מה יכול כבר לקרות ניקח איזה שתי חבילות (למקרה שכולם יקנו את זה ולעולם לא אמצא את זה יותר) או שפשוט נשליך אותם בבושת פנים לפח... והשאר הסטוריה

חנהר

New member
|כפיים| כתבה מאוד יפה

הכי חשוב שתכיר את עצמך, האם אתה טיפוס של להתחייב, כפי שתיארת, חוזה שכירות, חוזה עבודה, סוג של להתמסד, או שאתה מהסוג מתאים לי לקפוץ ממקום למקום, כי עדיין לא מצאתי באמת את המקום בו אני מרגיש שבא לי להישאר כל הזמן.
זו שאלה דיי פשוטה, למעשה תוכל להגיע למסקנה זו רק ע״י חיפוש מתמיד אחר מה שמתאים לך ולפגוש הרבה אנשים. אך מה אתה כמובן צריך להכיר את עצמך טוב טוב ולדעת מה הדברים שהכי מושכים אותך ולא אני לא מדברת רק על נשים שרמנטיות
.
כך אני מצאתי את דרכי, למרות שלא פחדתי מהתחייבויות, כי כיום התחייבות היא לא חתונה קתולית, יש תמיד דלת יציאה, או לפחות אתה צריך לדאוג שלכל כניסה יש גם יציאה ולא אני לא מדברת על יציאה בשירותים
.

אז מה אתה אומר? פילוסופי או מציאותי בשבילך?

למעלה