נראה אתכם מספרים

נראה אתכם מספרים

סיפור על השניים הלהוטים הללו מצאתי אותם אוהבים כך בנחל קטן ברמות מנשק לא שווה סיפור החיבוק הזה

....ובאישון הלילה כש...

הצלם, שהפריע לזוג האוהבים ברגע כה אינטימי, נם את שנתו ירה בו הקרפד למוות. אח"כ טען לאי-שפיות זמנית ויצא לחופשי. והם חיים באושר ובאושר עד עצם היום הזה.
את זה מצאתי עם הקדשה ל...אילן הצלם
כשיתעורר מהסיוט
מהזוג האוהב
שבוע טוב,

שלווה את כל כך

מורבידית, לא נראת כך במציאות ! אני חשבתי דווקא על מסע שעושה הקרפד אל אהובתו הצפרדע, והוא חוצה כבישים וכמעט נדרס והוא חוצה שדות וכמעט נטרף והוא מגיע אל המעיין ששם הוא ממתינה לו במים הזכים והוא אוחז בא חזק והם מתחילים בריקוד טנגו סוער אבל אז... אז עוברת נסיכה והכדור זהב שלה נופל למים והנה ההזדמנות שלו להפוך בחזרה לנסיך אבל הוא חושב, אולי ימשיך רק עוד קצת עם הצפרדע כי נעים לו והוא התאמץ כל כך להגיע אבל אם קרפד אחר יעבור ויסגור עסקה עם הנסיכה ואז הוא תקוע כקרפד עונה נוספת ההחלטה קשה מה יעשה לדעתכם הקרפד, יניח לצפרדע באמצע אקט האהבה ויסגור עסקה עם הנסיכה וההמשך מוכר לנו היטב או שאולי ישאר כך צמוד עם הצפרדע הירוקה שלו ויהנה מן הרגע הקסום?

אילן, אילן, אילן...אל נא תזלזל...

בקרפדינו האמיץ. הוא הרבה יותר חכם מאשר הוא נראה. אתה באמת חושב שהוא ייבחר בחיי נסיכות ומלכות הכובלים אותו? מה פתאום?! קרפדינו נהנה מהחיים הוא כה מאושר אז למה לו לחיות בכלוב זהב? בכל ביצה מצפה לו צפרדעית עם שפתיים של אנג'לינה ג'ולי וכו' אז נראה לך???? המממ...לא ראיינת הדון ז'אן - מר קרפד , באשר לכוונותיו כלפי הגב'- יעלת החן הצפרדעית? ואם תשאל אותי אז....הוא ישלח את אוייבו המושבע הקרפד המנומר לקבל את נשיקת הנסיכה ובכך ידון אותו לחיי שיעבוד.........בלה...בלה...בלה
לילה טוב וחלומות פז וקרפז וכרפס גם כן
,

זה האתר הנכון? שולחים אנשים לישון?

מבלי לספר להם סיפור? לא יפה. אז סיפור פעם אחת ישבו שני קרפדים לעשות מדיטציה, לקרפד, שאכל יותר מדי מצות, קירקרה הבטן. זה נורא הפריע לקרפד השני לעשות מדיטציה. הוא סבל מאוד, ולא יכל להתרכז במדיטציה שלו. למחרת, לפני המדיטציה, אמר הקרפד הסובל לחברו, שהוא מקווה שהבטן שלו לא תקרקר ותפריע לו בזמן מדיטציה. "וודאי" צחק הקרפד המקרקר "וודאי שהיא לא תפריע לך, הבאתי איתי למדיטציה עוד נסיכה, כלוב, זהב, מנגל, ומצלמה לצלם איך אנחנו צולים רגלי צפרדעים בשום הכשר לפסח," והתיישב בשלווה על הסלע, מנפנף, על רקע השקיעה של השמש למים הכחולים, על הגחלים הלוהטות. תגיד אילן , הצפרדעים ברמת המנשק, המשיכו אחרי שהלכת? מספר סיפורים צריך לדעת את העובדות בכדי לבנות סיפור שיתאים למציאות,

גדול, גדול ../images/Emo6.gif

הקטע עם הבטן המקרקרת שמפריע למדטציה ! הצפרדעים המשיכו בטנגו שלהם והזכר לא הרפה מאחיזתו עוד זמן רב ככה זה אצל צפרדעים חג שמח לכולם

מה קורה לפורום שלנו../images/Emo193.gif

רק שניים נענו לאתגר קמח המצות הפך אתכם כבדים קדימה כתבו והשתעשעו זה אמור להיות פורום יצירתי

אחרי שבוע של כתיבת עבודה

ויום אינטנסיבי של הרכבת העבודה לפני שליחתה, אין לי כוח לכתוב עוד. נגמרה לי היצירתיות להיום. מה שכן, העבודה קשורה במספרי סיפורים, אז יצאתי ידי חובה
תצטרכו לחכות שאני אתרגם אותה לעברית, אבל Zה לא עכשיו. בברכה מופלטה לכל ילדה ונער,

ואיך התחושה? של עול שירד ו..

רווחה או של התרוקנות מעיקה? כשאני שוקעת בעבודה שאני אוהבת ומחוברת לנושא, בסיומה יש בי תחושת התרוקנות לא נעימה. אצל אחרים, יש תחושת חופש ושחרור. מה את מרגישה? וחוצה מזה, פזרי קצת פירורים באשר לנושא העבודה, בבקשה. יום נעים לך, לכולנו ולכל עם ישראל

בוקר זך בוקר צח../images/Emo66.gif

במקרה הזה - חופש ושחרור גדול, משום שזו העבודה האחרונה מתוך תשע משימות ענקיות שהייתי צריכה להגיש לקראת גמר לימודים וזו הייתה המורכבת מכולן, גם מבחינת ההיקף, גם מבחינת העומק והאחריות. חוץ מזה גם איזו תחושת תגלית - לא חדשה - אלא ההיפך, עתיקה למדי, אלא שהיה קשה להגיע אליה בלי לעבור דרך קוצים עד כה. נראה איך זה יתגלגל. אבל לפני שאתפנה לתרגום וכל השאר, נבדוק משהו קטן...נא צפו לסקר נוסף בהמשך היום. תוצאות העבודה כבר סגורות ונשלחו לבדיקה, אבל מעניין אותי להשוות לתוצאות שתתקבלנה כאן. בברכה,

לפי הצילום אולי בכלל....

שם, למעלה בראש הסלע, שהזוג למרגלותיו, יש נקודת זינוק לבנג'י/צניחה חופשית/דאייה/ריחוף... הגב' צפרדעית מפחדת לעלות והקרפד מסייע לה לטפס. הוא אוחז במותניה הסקסיים ומנסה ל"הקפיץ" אותה למעלה
. אולי זה אתגר שהקרפד מבקש ממנה להענות לו? אולי זו הבטחה שהבטיחה לעצמה? אולי היא מנסה להתגבר על פוביה כדי שתוכל לממש משהו......................... יום נעים,

למעלה