נראה אותכם עכשיו....
א אורלי99 New member 21/5/03 #2 הלו טוטי???? סתם ניחוש פרוע אף פעם לא ראיתי אותך. אני מתה על החידונים האלה....
S shirka New member 21/5/03 #3 התמונה העליונה דומה לבר של דפגול אבל התמונה התחתונה מבלבלת...טוב נשארת עם ההימור-דפגול.
L liat ליאת New member 21/5/03 #5 נראה לי שדפנה - dafgol למרות שדפנה מסדרת תמונה בצורה מקצועית (מסדרת בפוטושופ... ) ועוד משהו שמוריד מהניחוש - התמונות שלה של פעם היו רק שחור לבן. אז איך זה פתאום צבעוני? אז לא בטוח בכלל....
נראה לי שדפנה - dafgol למרות שדפנה מסדרת תמונה בצורה מקצועית (מסדרת בפוטושופ... ) ועוד משהו שמוריד מהניחוש - התמונות שלה של פעם היו רק שחור לבן. אז איך זה פתאום צבעוני? אז לא בטוח בכלל....
D dafdaf New member 21/5/03 #7 נראה שזו דפגולית ../images/Emo13.gif התמונה הראשונה ממש מזכירה את ברצ'וק
D dafgol New member 21/5/03 #15 ../images/Emo2.gif קופי של בר ? סורי , לא רואה ת'דמיון. Zה לא אנחנו.... אבל מתה כבר לדעת מי זה ....
ח ח ח ח מי אני New member 21/5/03 #14 נו... מה יהיה../images/Emo35.gif פרס גדול בומטח למנצח\ת טוב נו, הנה עוד אחת מה"בוק" לא סתם. יאללה להתחיל לנחש
נו... מה יהיה../images/Emo35.gif פרס גדול בומטח למנצח\ת טוב נו, הנה עוד אחת מה"בוק" לא סתם. יאללה להתחיל לנחש