נראה אותך

all4u2

New member
נראה אותך

יש למישהוא מושג איך אני יכול לעשות שהחלון של התוכנה שלי תמיד יהיא מעל כולם תמיד יראו אותו כמו החלון של איסיקיו או איך אני יכול לעשות שהתוכנה שלי תפעל בזיכרון תמיד ויהיא לה צלמית קטנה איפה שהאיסיקיו השעון וכל שאר הדברים

shai_shai_shai

New member
תשובה

בקשר לזה שהחלון יהיה תמיד למעלה אז ככה: תפתח module ותרשום בו את הדברים האלה:Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal X As Long, ByVal Y As Long, ByVal CX As Long, ByVal CY As Long, ByVal wFlags As Long) As Long Public Const HWND_TOPMOST = -1 Public Const HWND_NOTOPMOST = -2 ועשכשיו ב form תרשום: Public Sub AlwaysOnTop(Form1 As Form, SetOnTop As Boolean) If SetOnTop Then lFlag = HWND_TOPMOST Else lFlag = HWND_NOTOPMOST End If SetWindowPos Form1.hwnd, lFlag, Form1.Left / Screen.TwipsPerPixelX, _ Form1.top / Screen.TwipsPerPixelY, Form1.Width / Screen.TwipsPerPixelX, _ Form1.Height / Screen.TwipsPerPixelY, SWP_NOACTIVATE Or SWP_SHOWWINDOW End Sub ואז בפקד שאתה רוצה לעשות שהוא יהיה תמיד למעלה תרשום ככה לדוגמה: private sub command1_click() AlwaysOnTop Form1, True end sub בקשר לזה שהתוכנה תפעל בזיכרון אני לא בטוח אבל אני יודע שעם אתה רוצה להוריד אותה למטה אז תרשום: form1.windowstate = 1 וזהו. בקשר לזה שהיא תפעל בזיכרון תחפש את התוכנה פה: www.vbcode.co.il מקווה שעזרתי

למעלה