נקרע כל פעםמחדש

ספיאנס

New member
נקרע כל פעםמחדש

אני נשוי 20 שנה לאישה יפה, חכמה ונאמנה. הרבה דברים עברנו יחד.ותמיד הייתה לנו זוגיות טובה מאוד כולל סקס טוב מאוד. ריגושים, ככל שהזמן חולף יש פחות ופחות. לפני כחצי שנה הכרתי, במסגרת העבודה, בחורה גרושה 12 שנים צעירה ממני. רק שתינו קפה מספר פעמים ביחד ודיברנו על כל מני דברים, אבל היה ברור שיש כימיה ומשיכה באוויר. היא זרקה לי פה ושם רמזים עדינים. אך לא רציתי להתקדם מעבר לזה ושיחקתי אותה כאילו אני לא שם לב. הבעיה היא שאני רואה אותה פעם, פעמיים בשבוע, וכל פעם הלב שלי נקרע מחדש. אני חושב עליה הרבה ולא יודע אם בכל זאת אני לא צריך לשחרר את המעצורים ושיהיה מה שיהיה...

SIRI41

New member
עזוב, לא כדאי לך להכנס לזה-

ושוב אני עם הדוגמאות שלי :) אני נראית ממש טוב ומחוזרת, אבל נשואים אצלי זה מחוץ לתחום, או תפוסים בכלל, ואני גם לא אעשה כלום כדי לקרב אותם אלי, ומתחילים איתי, ומנדנדים ואני ממש כועסת, מעבר לאסרטיביות, ולא רק שלא הולכת על זה, אני גם מטיפה להם. מה אני רוצה להגיד לך, שהכל זה ענין של ריגוש. אני יכולה לעשות לעצמי חיים מרגשים בטירוף, אבל לא אוהבת אשליות, אני אוהבת מציאות - לכן, כיף וריגוש זה עם בן זוג שלך ולא עם משהו מהצד.

ספיאנס

New member
ואם זה לא מהצד?

ואם זה לא מהצד וזה הופך וזה מוביל לפרידה ומערכת יחסים חדשה? אני מסכים איתך שלא כדאי להכנס לזה. רק שלא הכל רציונלי. ואני לא מחפש זיונים מהצד, אחרת כבר מזמן הייתי נכנס איתה למיטה, או מנסה את מזלי לפחות. יותר מזיון, אני חושב עליה במובן שבא לי להיות איתה כאישה, לא כזיון. והכי גרוע... אשתי מכירה אותה ויש לנו חברים משותפים. כך שאפילו זיון מהצד יכול לגלוש ולהתפרסם מהר מאוד.

seeyou

New member
לשחרר את המעצורים ../images/Emo45.gif

אני חושב שאתה אדם רציני ושקול לכן אתה צריך לדבר עם אישתך ול ולהגיד לה: "חמודה שלי, אני אוהב אותך מאוד אנו נשואים 20 שנה באושר, את עדיין יפה ,חכמה ,והיית נאמנה- מגיעה לך פיצוי גבר צעיר, לשחרר את המעצורים " ישנם הרבה בתים עם יחסים פתוחים אחרי 20 שנות נשואים...

ספיאנס

New member
ניסיתי

ניסיתי כבר דיבורים כאלה בעבר, בצחוק ולא בצחוק, בלי קשר לעניין הזה. כנראה שפשוט אין לה את הצורך הזה.

SIRI41

New member
תראה, לכל דבר היתרונות והחסרונות

וצריך לקבל את זה כמו שזה. אני למשל גרושה, שלא מוכנה לוותר כלל על החופש שלי, לא מוכנה לחיות בזוגיות, קשר כן אבל לא ביחד, ולכן יש אומרים שאני מפסידה את השותפות הכלכלית, העזרה בכלל וכו', אבל זה מה יש, אם אני לא מוכנה שיחיו איתי ביחד, אני אתמודד עם הכל לבד, ומה שאני רוצה להגיד לך, שלהיות נשוי, זה ממש מחוייבות קשה, לדעתי בכל אופן, ולא שאני מזלזלת, אבל זה משהו, שאני לא הייתי יכולה לחיות איתו, ולכן האהבה שלי היא מרחוק, כדי שאף פעם לא ישעמם. תראה את הצד החיובי בהכל, ואם בכל זאת משהו מפריע לך, לכו לייעוץ זוגי, אני למשל הלכתי לייועץ משפחתי כאשר משהו לא הסתדר לי עם הילדים ועם הגישה שלי לבחור, ולא להאמין, זה פשוט מחולל פלאים. זה עוזר לצד השני לראות דברים שהוא אינו רואה בזוגיות. אף פעם לא כדאי לשלול את מה שאנו שוללים מעצנו בגלל סטיגמה חברתית "הפסיכולוג" כי מבחינתי שיחות עם פסיכולוג זה כמו מן עוגת קצפת טעימה ממני אני נוגסת כל פעם מחדש ולא רוצה שתגמר לי לעולם - [יועצת המשפחתית שלי, צריכה לקרוא אאותי עכשיו :))

מלכוד 42

New member
החופש להיות לבד...

כל החיים אנו מחפשים זוגיות, מחפשים מישהו להיות איתו, מישהו לחיות איתו. לעומתם, יש אנשים שחיים לבד, אנשים שלא מוכנים לוותר על החופש שלהם.... אז בשביל כל אלה שהחופש שלהם, הלבד שלהם חשוב, יש לי סיפור קטן.. בדיוק חזרתי מחבר, חבר טוב שאבא שלו נפטר לפני מספר ימים. היינו אצל אמא שלו, שנשארה עכשיו לבד אחרי כמעט 50 שנה ביחד (נשארה עם המון המון חברים, אבל כמובן, מרגישה לבד...) ושם שמעתי משפט מדהים על חשיבותו של הקשר הזוגי: משפחה ובן זוג, זה כמו פנסיה. תחשבו על זה.

SIRI41

New member
למלכוד 42

להיות לבד זה הדבר הכי לא כייפי, להיות לבד זו לגמרי לא אני, תמיד היו לי קשרים ארוכים, אבל בני הזוג לא חיו איתי, וכך ניהלתי את החיים שלי עם ילדי כמו שצריך, ובערב היינו אנחנו יחד. בלאו הכי, גם אם יהיה תחת קורת גג איתי, אני כל הזמן עם הילדים, לפחות עד תשע בערב, ואני קוראת לפגישות עם חבר לחיים משמרת שלישית ופשוט כייפית, ולכן אולי אני אוהבת מערכות יחסים כי הן לא מאוסות וכייפיות. אבל להיות לבד, זו לגמרי לא אני.

seeyou

New member
../images/Emo140.gif- "משמרת שלישית" כפיתרון לבעיות

זה נכון ששילוב של : ריבוי מערכות יחסים ,במשך החיים לא תחת גג אחד בנוסח "משמרת שלישית", יוצר אווירה כייפית עם פחות חיכוך. אני מניח שבעתיד זה יהיה אחד הצורות חיים ב-"זוגיות".... בחזרה לטבע....

בוא נקרא לזה ....

"משבר גיל ה-50" צעירה ממך ב-12 שנה, גרושה, מחזרת אחריך... אז.. הלב שלך נקרע ו... אתה חושב שאתה אוהב... בגלל משבר הגיל, החיזורים, וכל אלה לסיים נשואין של 20 שנה כשאתה עצמך כותב "שתמיד הייתה לכם זוגיות טובה, סקס טוב... מקווה שתעבור את המשבר הזה מהר
שבת שלום

מלכוד 42

New member
האם היא מרגישה כמוך?

אתה חושב שאתה אוהב מישהי אחרת... אחרי כמה כוסות קפה עם מישהי, אתה חושב לעזוב את אשתך אחרי 20 שנה??? מה??????? האם הבנתי נכון?? האם ייתכן שרק אני לא מבין מה קורה פה? אז ככה - או שאתה לא מספר לנו (ולעצמך) את כל האמת על מערכת היחסים עם אשתך או שאתה לא מספר לנו את כל האמת על הקפה.... או שאתה רונמטיקן טיפשון שלא יודע מה קורה סביבו והולך להרוס לעצמו את החיים... תתקן אותי אם אני טועה....

ספיאנס

New member
לא מסתיר שום דבר

הקשר עם אשתי טוב, מלבד זה שהשיגרה גורמת לי להרגיש קצת מת. ולא נגעתי לבחורה אפילו לא אצבע אחד. אף פעם לא נפגשנו באופן יזום, תמיד אנחנו נפגשים במקרה מבלי לקבוע פגישה. גם לא מדברים בטלפון. אבל הכסם באוויר קיים. אני יודע שלא מפרקים חבילה של 20 שנה בשביל כוס קפוצינו.אני גם יודע את כל התיוריות ההגיוניות, ורציונלית אני מסכים עם כולם. אבל כל זה לא עוזר ללב שלי לא לדפוק יותר חזק כל פעם שאני פוגש אותה במקרה וכל פעם שהיא מחייכת אלי ומתניינת בשלומי וזה לא מונע ממני לחשוב עליה 250 פעם ביום, כל יום. אני לא רוצה להתגרש ואני לא רוצה לבגוד, אך אני תוהה אם בכל זאת אולי 2 או 3 זיונים מהצד לא יעזרו לי להוריד אותה מהראש. אולי כן, אולי לא...

sapirac

New member
אל תהרוס את מה שבנית

תחשוב על כול מה שאשתך עשתה למענך. נשמע שיש לכם אחלה זוגיות .. אז חבל להרוס הכול בשביל זיון קטן..

למעלה