נקרעת

דניאל2580

New member
יש הבדל בין ביקורת ובין השתלחות...

ועם הנסיון שלך בקהילת היחסים ב-ynet את כבר צריכה להבחין בין השניים.

דניאל2580

New member
כל דבר בעתו

תודה על הבעת הדאגה.

אין לי שום צורך לחנך, פשוט לפעמים צריך לנער פה איזה טרול או שניים, כמוך.

לנער? לא הצליח לך. נסה/י שוב

והיית מת שאני אהיה טרול. זה היה מאד נוח בשביל רובכם, אבל זה לא ככה. תחיה/י עם זה.

דניאל2580

New member
אני לא מהמנערים חזק,

אלא רק טירון לעומת אחרים בפורום שיכולים לנער מספיק חזק כדי שסייסמוגרפים יזוזו.
אני יודע שאת לא טרול, וזה אולי הסגנון שלך, אבל כשאת מגיעה למקום חדש כדאי גם שתלמדי את החוקים המקומיים.
את רוצה להתבטא בסגנון שלך? בכיף. אבל אל תתפלאי אם זה יזמן לך בעיות.

והבעיה שלי היא לא העובדה שאת מביעה על הבחורה למעלה ביקורת, אלא העובדה שאת יכולה וגם יודעת להתבטא אחרת כדי להעביר את המסר שלך,
ובמקום זה את תוקפת אותה בתור זה שהיא אדם מחורבן או לחילופין שבן הזוג שלה לא הכי מחודד. נו באמת, כאילו שעל סמך הודעה אחת אפשר לדעת בדיוק מי היא ומה היא ומי בן הזוג שלה.
אני בטוח שאת כל אחד מהכותבים בפורום אפשר להעלות על הגריל בלי בעיה על סמך הודעה אחת שלו.

בכל מקרה, יש לי דברים יותר חשובים לעשות בחג ובסופ"ש, כל טוב ובהצלחה,
אין צורך להגיב.

אבל היא באמת חרא של בן אדם

או שיש לך מילה אחרת בשביל אחת שמשתרללת עם "ידיד" כשיש לה בן זוג, ועוד חושבת שאין לו מה לדאוג כי היא רק נתנה לו לדחוף את הלשון שלו לפה שלה?

שוש צודקת במאה אחוז

הצורה המקוממת בה נכתבה ההודעה מצדיקה תגובה בוטה. הבחורה בגדה בבן הזוג שלה והופכת עצמה לאיזה קורבן הנתון ביסורי הדילמה הקשה שלה. המניפולטיביות שלה זורמת מכל נים. לאנשים כאלה שדורכים ברגלם הגסה על ליבם של אחרים מגיעה תגובה בוטה. רק באמצעות בומבה לפנים יש סיכוי שהבחורה תהיה מסוגלת להתעורר מהחלום הורוד שלה על עצמה ולראות במראה מי שהיא באמת. לא מרוצה מיחסים זוגיים? תפרקי אותם. לא זורקים חרא על אדם שאוהב אותה ולפי הודעתה לא עשה כל חטא כלפיה. שוכחים לעיתים שגם אנשים שכותבים יפה על רגשותיהם וייסוריהם הכבדים יכולים להיות חרא של בנאדם ובמסווה של "הוי כמה קשה לי" הם עושים מעשים נוראיים. כל הכבוד לשוש.

קודם כל אני לא נשואה, דבר שני לא שכבתי

עם אותו בחור מדובר. רק התנשקנו, פעם אחת.
מערכת היחסים שלי במשבר (כיאה לפורום) וזה מה שהוביל אותי לזה.
כבר ישבתי וחשבתי עם עצמי ואני מאוד רוצה לטפח את הזוגיות אבל זה מאוד קשה כשיש לך בן זוג אטום ואדיש שלא ממש מעוניין להביע רגשות, וזה דבר שחסר לי. מאוד.

אי אפשר להחזיק את המקל ב-2 קצותיו

ולהנות משניהם מבלי לבחור באחד מהם . במקום להתמודד עם בחירה כלשהי את בורחת מההחלטה ומסבכת את המצב .
גם לא נראה שאת באמת רוצה לשמור על הזוגיות , כי כל מה שאת עושה (יצירת קשר עם אחר) ואומרת ( בן זוגי הוא אדיש ואטום ) זה יותר בכיוון של חיסול מאשר של טיפוח .

בחרתי להישאר עם הנוכחי

אני פשוט ממש רוצה לעבוד על הדברים ולא יודעת איך.. והעובדה שהוא לא מראה יותר מדיי עניין יוצרת לי תחושה של חוסר ביטחון

תגידי, יש מצב שאת נפגשת עם השני

כדי לעורר את קנאתו ? אם הוא נשאר אדיש ולא גילה התעניינות אז אולי באמת אין סיכוי שהוא ישתנה וחבל שתשקיעי במערכת יחסים מאכזבת וכושלת.
שאלה למחשבה.....

אין מצב.

ה"שני" הוא חבר לעבודה שפשוט היה שם...זה הכל... אם זה לא היה הוא כנראה זה היה מישהו אחר.
בכל מקרה הבהרתי לשני שאני מעוניינת בקשר הנוכחי שלי ורוצה קודם כל לנסות לתקן את מה שקרה.

לפעמים "המצב" הוא תוצאה של הלא מודע

את מתלוננת על האדישות המאפיינת אותו ולכן אולי חיפשת דרכים בצורה לא מודעת כדי לעורר אותו ולהוציא אותו מחוסר העניין שהוא מגלה בך ולגרום לו לקנא.

זו אפשרות? כן, ולגמרי הגיונית.

בכל מקרה, אחרי שנתיים של זוגיות את צריכה לדעת לאן היחסים שלכם הולכים ומה את רוצה בשבילך .

חח לא שכבתם, רק דחף לשון לפה שלך פעם אחת

אז זה באמת לא נורא.

תשמעי, מהודעה להודעה שלך את יוצאת יותר דוחה.

הכל עובר עלייך וקקה בידייך?

ובכן, לא, גברת. לא במקרה הזה.
אני לא מתלקקת עם גברים אחרים שאינם בן זוגי, ועוד אומרת שאין לו כל כך על מה לדאוג בגלל זה

למעלה