נקע בקרסול...

Adict

New member
נקע בקרסול...

נקעתי את הקרסול בערך פני ארבע חודשים ועדיין יש לי כאבים. אני חייל בצבא ולכן הרופאים חושבים שאני מנסה "לרמות" אותם. למי אני יכול לפנות בקשר לעניין הזה. אורטופד ? מומחה כף רגל?

נקע שלא מחלים

כדאי לפנות לאורתופד, יש מס' סיבות לכך שנקע לא מחלים לאחר זמן כה רב כגון נזק לסחוס או לרצועות.

נקע בקרסול

שלום רב, בעת נקע בקרסול, הרצועה בצד הלטרלי-חיצוני נמתחת, לעתים מתארכת, לעתים יש קרעים ברצועה, ואף יכול להיות מצב שבנקודת החיבור בין הרצועה לעצם תיתלש חתיכת עצם - ואז נוצר שבר קטן. במצב החמור יותר - יתכן בהחלט שההחלמה תהיה איטית וארוכה. כך שגם הרופאים בצבא יכולים להבין שקיימת אפשרות שאתה דובר אמת. מעניין אותי מאד לדעת מה עשית עד עכשיו להקלה על הכאבים שלך. אז אדע יותר לראות איך ניתן לסייע לך בנושא. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

Adict

New member
הייתי בפיזיוטרפיה כחודש...

הכאבים הם לא חזקים כל כך והם באים בעיקר אחרי פעילות כמו הליכה ממושכת וכדומה. אורטופד והפיזיוטרפיסט (הייתי 5 פעמים בפיזיותרפיה בהם חיזקתי את השרירים בקרסול) אמרו לי שמתחתי רצועות והמצב הוא לא נורא כל כך, יש רק לחזק את השרירים של הקרסול. בנוסף לזה יש לי כמו בליטה קטנה בעצם כתוצאה מהנקע אבל גם על זה אמרו לי שזה לא רציני.

למעלה