נקע בקרסול

Big L Corleone

New member
נקע בקרסול

נקעתי אתמול את הקרסול והאורטופד נתן לי דבר כזה שמחזיק את הקרסול ואמר לי לנוח, שכחתי לשאול אותו: האם לשבת מול המחשב במקום לשכב על המיטה עם הרגל מורמת יכול להאט את ההחלמה? האם זה נקרא שאני נח כשאני מול המחשב או שצריך לשכב? תודה!

מנוחה

שלום, אין בעיה לעבוד מול המחשב. במידה והרגל נפוחה רצוי להרים אותה למשך מספר ימים לאחר הפגיעה. קומפרסים קרים (שקית קרח עטובה מגבת) יעילים מאד. בברכה,

Big L Corleone

New member
תודה רבה דוקטור,

הרגל כבר לא נפוחה וכואבת לעיתים רחוקות, אך יש עוד דבר שאני מאוד מבולבל לגביו: הרופא נתן לי 23 ימי מחלה, אמר לי לנוח ונתן לי air cast, כיוון שזאת תקופה מאוד לחוצה בעבודה וחייבים אותי שם, אחרי שלושה ימי מנוחה הגעתי לעבודה עם air cast (יש לי הליכה של שבע דקות לאוטובוס בהלוך ובחזור), ובעבודה עצמה ישבתי רק מול המחשב, בלי הליכה או עמידה, ככה גם הבטיחו לי למשך ההחלמה שלי, השאלה שלי היא האם זה מספיק או שחשוב לנוח על המיטה? אני מצד אחד מפחד שהרגל לא תחלים כראוי ומצד שני בעבודה לוחצים עליי להגיע, זאת תקופה של לחץ היסטרי שכולם מתגייסים למאמץ.. יש ימים של 12-11 שעות מול המחשב בשבועיים הקרובים..

Big L Corleone

New member
באותה רגל יש לי גם שבר בבוהן מלפני חודשיים

ו- plantar fasciitis כבר כמה חודשים, שמטופל בפיזיותרפיה, אבל עדיין בלי מתיחות- יש כאבים אם זה מוסיף לעניין

למעלה