נקעתי את הרגל...

Shadocan

New member
נקעתי את הרגל...

שלום לכם! את ההודעה הזאת רשמתי בפורום רפואה משלימה ואמרו לי לכתוב גם פה... אני ממש כועס ועצבני על כל המערכת הזאת נקעתי את הרגל לפני חודש וקצת בגיבוש צנחנים/דובדבן (לקראת גיוס). מאז יש לי כאבים ברגל בתנועות מסויימות והכאבים לא מפסיקים. הלכתי לרופא ילדים לפני כשבועיים בערך ואמר לי לחכות שבוע... לראות מה קורה ואם אין חדש לקבוע תור לרופא אורטופדי. התקשרתי לקבוע תור אמרו לי שהתור הכי קרוב יהיה כמעט בעוד חודש.. אבל אמרתי להם שיש לי גיוס קרוב ושאני צריך לראות רופא דחוף והתחננתי שיתנו לי תור מוקדם אז הם נתנו לי תור ביום חמישי האחרון לרופא אורטופד. הרופא בדק אותי בדיוק חצי דקה נגע באצבעות (כיפף אותם למעלה) ונתן מבט על 2 הרגליים וזהו! ואני התלוננתי שכואב לי ברגל ימין מבור שנכנסתי אליו והוא לא התייחס וטען שאני צריך מדרסים... עכשיו הוא נתן לי הפניה למכון אורטופדי... והיום כשהתקשרתי לקבוע תור (בכללית) אמרו לי שאין דבר כזה מכון אורטופדי ושאני צריך להיות יותר ספציפי ואז שאלו אותי מה רשום בהמשך ואמרתי להם שרשום מדרסים... אז אמרו לי כן אתה צריך לעשות מדרסים. ואני ממש ממש לא אוהב את ההחלטה הזאת שאני צריך מדרסים וזה הפתרון לבעיה שלי... הרגל כואבת נורא במצבים מסויימים ואני מרגיש שכבר מעכשיו אני הולך לעבור טירטורים... אני הלכתי לאורטופד שאפילו לא שם על מה שאמרתי לו ומפנה אותי לעשות מדרסים שעד כמה שאני רוצה לא נראה לי שהם יכולים לעזור לנקע שקיבלתי... למה לא שולחים אותי לעשות צילום? או למה הרופא אורטופד לא ניסה להזיז לי טיפה תרגל ואז היה רואה איפה כואב לי? מה אני צריך לעשות עכשיו? מקווה שתוכלו לעזור ולייעץ לי איך אני ממשיך מפה. ד"א.. אני בכללית מושלם... (אם זה עוזר במשהו) תודה ויום טוב

קרסול

כדאי שתפנה לבדיקה נוספת, אם הכאב לא חלף צריך גם צילום. דרך כללית מושלם תוכל להתקבל להרבה אורתופדים טובים ללא תור ארוך, תתקשר למוקד של כללית ותברר פרטים.

Shadocan

New member
תודה

ומצטער שעניתי רק עכשיו יש לי הפניה לצילום ולאורטופד שוב... תודה

למעלה