נקסוס7 או נקסוס10?

genric nick

New member
נקסוס7 או נקסוס10?

יש לי אפשרות לקבל מתנה מקרוב (ללא תשלום)

נקסוס7 או נקסוס 10.

על איזה מהם היית ממליצים?

אני משתמש בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה. אבל אולי אתן גם לאחרים שלי לכמה משחקים.

אני אוהב מסכים גדולים - כך שחשבתי על ה10
אבל שמעתי מבחינת מעבדים (4 בנקסוס7 מול 2 בנקסוס10)
ומעבד גרפי חזק יותר ב7

למי מהם מלצמה טובה יותר?

אני כיום משתמש כפאבלט בגלאקסי נוט2 ומאוד מרוצה.

אשמח לטיפים ועיצות

voguemaster

New member
לי יש נקסוס 7 ואני מאוד מרוצה

קורא בו חדשות, קורא בו ספרים, משחקים, יוטיוב והכל.

אני יכול לחשוב על שני דברים שבהם הנקסוס 10 יהיה טוב יותר:

1. גלישה ברשת באתרים לא מותאמים (או אם אתה כמוני עובד עם דולפין + מזהה את עצמך כ-PC). זה נכון, עד גבול מסוים. גם בנקסוס 7 זה עובד, פשוט במסך 10 אינץ' עובד טוב יותר
.
2. קריאה של PDFים. יש כאלו שמניחים מסך מספיק רחב ובמסך של 7 אינץ' זה עלול קצת להיות לא נוח. שוב, תלוי בספר/מסמך. יש דברים שבהם זה בכלל לא מפריע ויש מצבים שכן. אני עדיין מעדיף את ה-7 למרות זאת.

דבר נוסף ששווה לשקול - גרסת הנקסוס 7. אם מדובר על הדור הראשון (2012) אז אין לו מצלמה אחורית לצילום תמונות. לא יודע אם זה חשוב לך. יותר חשוב מזה - רזולוצית המסך שלו היא HD אומנם אבל לא מתקרבת לנקסוס 10.
בנקסוס 10 יש רזולוציה של 2560 על 1600 - הרזולוציה הכי גבוהה לטאבלט 10 אינץ' שיש היום.
אם מדובר בנקסוס 7 חדש (2013) אז הוא מכיל שיפורים על כל החסרונות של הדגם הקודם - מצלמה אחורית, רזולוצית FULL HD 1920 על 1080 וכד'. הוא גם קל יותר אבל לדעתי עיצובית גרסת 2012 יפה ונוחה יותר. אני מניח שזה
סובייקטיבי לגמרי.

המעבדים פחות חשובים. גם בנקסוס 10 הכל רץ חלק לחלוטין, כולל אתרים בדפדפן עם FLASH, במידה וזה רלוונטי לך. המעבד הגרפי משפיע על משחקים כך שיכולים להיות הבדלים במשחקים כבדים אבל לא בחנתי את זה לעומק אני מוכרח לציין. במשחקים רגילים כמו candy crush או angry birds לא תראה הבדל כמובן..

shoosh2607

Member
מנהל
דבר נוסף

לנקסוס 7 יש אפשרות לדגם עם סים.
לנקסוס 10 אין.
לא יודעת אם זה חשוב לך.
לי זה גרם לרדת מעניין הנקסוס בכלל (7 קטן לי).

pengel

New member
גם אני מאוד מרוצה מהנקסוס 7 2013

אני מניח (אין לי את ה 10, אז לא יודע בוודאות) ששני המכשירים יתנו לך ביצועים מעולים. לדעתי תבחר לפי הגודל/משקל המועדף. מסך יותר גדול = גודל ומשקל גדולים יותר וזה כבר עניין של העדפה לא של איכות.

voguemaster

New member
יש גם יתרון בסוללה

מן הסתם בגלל שהטאבלט גדול יותר. נדמה לי שבנקסוס 10 הסוללה היא 9000 מיליאמפר שעה.

umbo

New member
נקודת מבט נוספת...

אני קניתי נקסוס 7 (2012) לצורך שימוש בנסיעות לחו"ל. נראה לי שמכשיר גדול יותר מתחיל להיות מסורבל יותר, תופס יותר מקום ומתחיל להפריע. גודל של 7" נראה לי בדיוק נוח ומתאים.
אבל זה נתון כמובן לשיקול אישי.

אדם 08

New member
יש לי note2

זה יוזר נוסף שלי. זה די דומה בגודל..

של מי המלצמה טובה יותר? 7 או 10?

למעלה