נקסוס 7 החדש

• פותח הנושא Commy
  • פורסם בתאריך

Commy

New member
נקסוס 7 החדש

שלום רב,

האם ידוע מתי הנקסוס 7 החדש יגיע לארץ ?

תודה.

metrocard

New member
לא יצאה הודעה באופן רשמי

נכון להיום ניתן לרכוש אותו דרך חברות כמו BUY2USA במחיר של 1189 ש"ח לאחר מיסים ומשלוח.

Commy

New member
זה לגרסת 16 GB

עוד שאלה חשובה : היו דיווחים שיש בעיות עם הGPS במכשיר ובעיות במסף המגע והבנתי שגוגל שיחררה עדכון לכך ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם העדכונים פתרו את הבעיה או שמדובר בפאשלה חומרתית מצד היצרנית אסוס ?

תודה רובה.

אני בספק אם הקופון תקף על זה

רשום שם שזה רק על קניות מאמזון ואם קונים את הנקסוס 7 באמזון (דרך BUY2USA כמובן), אחרי ההנחה של ה 150 שקל זה יוצא 1148.

metrocard

New member
תקף.

רשום בחנות של BUY2USA או רכישה מאמזון.
שאתה קונה מהחנות ומכניס את הקוד המחיר יורד ל 1039

אוקיי.

fredy kruger

New member
אני גם רוצה נקסוס 7

שווה לחכות שיגיע לארץ באופן מסודר או לקנות כבר דרך USHOPS וכו'?
מה לגבי אחריות ועברית במכשיר מחו"ל? תוכלו ליעץ?
תודה!

da^Lord

New member
העברית מגיעה מובנית, רק להגדיר.

אני לא הגדרתי את המכשיר כעברית כי זה הפך את כל הממשק משמאל לימין..
בכל מקרה אני מעדיף ממשק אנגלית, ובשפות מקלדת העברית מובנית בלי שום בעיה.

da^Lord

New member
לפני שבועיים קנו לי אותו בניו-יורק

לא היתה גרסת 32GB רק 16, וזה עלה בערך 250$.. כנראה אחרי מס. כי המחיר אמור להיות 229$ (לא?)..

בכל אופן מכשיר מצוין,
היום הגיע אלי הגלקסי טאב 3 8.0" (במסגרת מובילרס), ואין מה להשוות.
החדות במסך של הנקסוס 7 מורגשת, מעבד קוואד עובד יפה ומהר.

בקשר לבעיות במסך מגע, עדיין לא נתקלתי בשום תקלה.
בקשר לGPS.. טוב לא יצאתי עם המכשיר מחוץ לבית עדיין אז לא יודע אבל הוא נראה תקין.

da^Lord

New member
לא חד משמעי

האינצ' הנוסף בטאב הוא למעשה הרבה יותר מאינצ'..
המסך נראה הרבה יותר גדול כנראה גם בגלל ששורת כפתורי הבית בנקסוס תופסים מקום (אבל הם מוסתרים כשצריך)
המסך של הגלקסי יותר בוהק, לכן אולי מקל על העיניים.. פחות מתאמצים.. אבל בנקסוס המסך הרבה יותר חד והטקסט יותר ברור גם בקטן.
וגם בניגוד לדיעה הרווחת, לממשק של סמסונג ולתוספות שבו יש הרבה עניין לעומת הממשק ה"משעמם" של הנקסוס.
מן הסתם זה כבר תלוי במשתמש ובצרכים שלו.. אני מעדיף את הממשק של הנקסוס אם רק היו לי כמה אפליקציות מובנות של סמסונג זה היה מושלם..
כמו הFLIPBOARD.. הורדתי אותו לנקסוס כאפליקציה אבל זה לא אותו דבר.
בגלקסי טאב יש את ה VOD שנראה מאוד נחמד, הרבה דברים בחינם שם.. לא מצאתי את זה כאפליקציה בשביל הנקסוס.

בכל אופן עדיין לא חפרתי לעומק רק היום הגיע אלי המכשיר ולא הספקתי

da^Lord

New member
בתכלס אני מחכה ל NOTE 3

וכשהוא יגיע אני מעיף את כל המכשירים נראה לי חח

metrocard

New member
תודה

ההשקה האחרונה של הנוט עברה בשקט יחסי. אני שוקל אם להזמין את ה N7 ולא מצליח להסגר בקשר לגודל שלו (עם זאת יש לי חשד שאישתי הזמינה אותו כבר ליומולדת שלי והוא בדרך
)
מצד אחד הוא נראה לי קטן מידי ו8 אינטש נראה לי הגיוני יותר, מצד שני, אחרי הניסיון שיש לי עם הנקסוס, אני לא מתכוון לקנות שום מכשיר אנדרואיד שהוא לא נקסוסאי.

da^Lord

New member
תמונה להמחשה

2 המכשירים זה לצד זה עם סתם תמונה שצילמתי מזמן ב DSLR ,פתוחה בשניהם על מצב מסך מלא.
אתה יכול לנחש מי משניהם זה הנקסוס

קשה להשוות ככה חדות תמונה כי התמונה הזו צולמה בגלקסי S3 .. ואלו דברים שצריכים לראות בעיניים .
אבל מבחינת גודל המסך אין מקום להשוואה, למרות שאם לא הייתי משווה, אז לא הייתי שם לב לזה בכלל.. וזה גם לא היה מציק לי.

למעלה