נקמתה של מלצרית

Mip Mip

New member
מזכיר לי שני דברים מצחיקים..../images/Emo6.gif

1. פרק מ"מפגשים מהסוג האישי" שג'ון לית'גו שם למלצרית ערימה של שטרות על השולחן בתחילת הארוחה ואמר לה ש"זה הטיפ שהיא יכולה לקבל וכל פעם שהיא תעצבן אותו או תהיה איטית מדי או משהו כזה הוא יקח שטרות מהערימה וכל פעם שהיא תרצה אותו הוא יוסיף". פרודיה מעולה על הלקוח המ-נ-י-א-ק!! 2. מקרה שקרה לי באמת: לקוח שהחזיר רכב ואיחר לטיסה (אשמתי שהוא מגיע חצי שעה לפני הטיסה לשדה...) כשאני בדיוק הייתי עסוקה עם לקוח שהייתה בעיה עם החיוב שלו זרק עלי (ממש זרק!!!!!) מטבעות של 5 ש"ח וצעק: FASTER GO FASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאני מתה....

yuli c

New member
חחחח

מילא היה זורק שטר של 200 אבל מטבע של 5??? whats the fuck???

סמלת

New member
ישר כוח../images/Emo45.gif

רק חבל שעשית הכל בהחבא, כלבה כזאת, הייתי אורבת לה מחוץ למסעדה לאחר האוכל ויורקת לה בפרצוף עם כל מיני העלבות על היחס המשפיל הזה... כן אני מאמינה בעין תחת עין, לא מגיע לאף אאדם בעולם יחס כזה... שילמדו שאנשים שנותנים שירות, הם לא כלבים ואי אפשר להתעלל בהם....

ובכלב אפשר להתעלל?

התשובה היא לא, למי שתהה. אני דוגלת במוטו "גם כלב הוא בן אדם" (תופס גם לגבי חתולים).

סמלת

New member
../images/Emo45.gif

התכוונתי לתיזוז וליחס, שזורקים לכלב עצם או כל דבר אחר ומצפים שהוא ירוץ אחריה, או שזורקים לו את השאריות (10 אג' במטאפורה) וכו' וכו'.... לא כל אחד מבין אותי

Benjamin Turner

New member
רוב בני האדם צריכים לעבוד קשה

כדי להגיע לרמה האנושית של חתול או של כלב.

למעלה