נקמה

htotal22

New member
נקמה

שלום לכולם! אני מחפש לנקום באיש רע מאוד שעשה מעשים רעים להרבה אנשים, אותו אדם דווקא מצליח ופורח כך שנואשתי למעשה מהאמונה ש-"what goes around comes around", מסתבר שאין פיקוח על מה שצודק ולא. הנקמה צריכה להיות כואבת במיוחד ועליה לעמוד בכמה תנאים: 1. בשום פנים ואופן לא משהו פלילי. (למשל לדפוק לו את האוטו וכדומה...) 2. אסור שהוא יוכל לקשר זאת אלי. 3. משהו די רציני אך לא מוגזם מידי. רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה (אני נואשתי). תגובות כמו בשביל מה אתה צריך נקמה וכו' לא יתקבלו. מישהו מוכרח לטפל באדם הזה, הוא לא יכול להמשיך ככה. תודה לכולם * מודעה זו אינה מעודדת אלימות בשום צורה שהיא. אין בעל המודעה אחראי על תכנה

וולוול

New member
באיזה סווג היית מכניס את מעשיו?

האם זה עבירה פלילית או פשע חברתי? פרט נמק והסבר...

nickstd

New member
לפרסם את הטלפון שלו באינטרנט

באיזה פורום של הכרויות לצורכי סקס בתור בחורה חמה... ואז מלא חרמנים מגיעילים לא יפסיקו להתקשר אליו... הממ.. מצד שני... יכול להיות שזה גובל בפלילי...

לא לפרסם באינטרנט!

זה מסוכן מאד, הרבה פושעים וסוטים משתמשים באינטרנט ומתחזים לטובים ואם ידעו את פרטיו יוכלו להזיק לו.

htotal22

New member
לא פלילי

המעשים שהוא עשה אינם פלילים אלא חברתיים. אם הם היו פליליים עוד הייתי סומך על מערכת המשפט בארץ. הבעיה היא שמדובר כאמור בענינים חברתיים עליהם אין דין ואין דיין. לגבי לשים את הטלפון באתרי סקס, קראתי לאחרונה כתבה על מישהו שעשה את זה. זה בהחלט פלילי. אני צריך פתרון לא פלילי ויצירתי. זה אתגר.

nickstd

New member
אז מה הבעיה?

זה דיון פילוסופי, אבל... או שאתה רוצה לנקום או שלא? אם אתה באמת רוצה לנקום, אז זה לא משנה אם המעשה הוא פלילי או לא, אלא רק אם הוא אכן עונש ראוי, וכמובן אם אתה עלול להסתבך אח"כ (או שאתה מאמין בלעשות את הצדק בעצמך, או שלא)... לכן לפרסם את פרטיו באינטרנט זה גם ראוי (לדעתי) וגם אפשר לצאת מזה נקי, אם עושים את זה ממחשב ציבורי ותחת user חדש.

htotal22

New member
למיקה ואיתן

מובטח לכם ששום דבר לא יחזור אליו כמו בומרנג. אני צופה באדם זה הרבה זמן ורק דברים טובים קוראים לו. להצהרה שלכם הרומזת על מנגנון צדק חברתי אין שחר, מסתבר שבתחום הזה אין דין ואין דיין ולאנשים מסוימים יש את הכוח לעשות כל העולה ברוחם. לכן הנקמה פה הכרחית, אנחנו צריכים לקחת את הצדק החברתי לידיים*. *אין במשפט זה כוונה לעודד אלימות או אי ציות לחוק בכל מובן שהוא.

תגובה

קשה לנקום בלי שיקשר אליך. נסה לצעוק עליו שאינו בסדר. אם צריך פנה למשטרה. יותר מזה לא תוכל הרבה לעשות לדעתי.

pinokyo4

New member
לנקום ?

אחי מה קרה לך ? לנקום ? למה ? יבוא יום והכל התהפך המשך הלאה אל תתיחס

למעלה