נקמה מתוקה

נקמה מתוקה

הצלחתי. להיכנס בלי שירגיש. עמדתי מאחוריו, שלוש מטפחות משי בידי. התכופפתי ולפני שהצליח להתנגד הרגליים שלו היו קשורות לכיסא. התרוממתי במהירות וקשרתי את עיניו. "היי.. הלו מה הולך פה? " הוא היה מופתע הרים את ידיו וניסה להסיר את כיסוי העיניים. טעות. תפסתי את ידיו ובלי לתת לו צ'אנס להבין מה קורה, ידיו היו קשורות מאחורי גבו.התיישבתי על השולחן לפניו. "מי את?" שאל תוך שהוא מנסה להשתחרר מהקשירה שלי. צחקתי. "איך ידעת שאני לא גבר?" שאלתי במקום לענות לו. "הבושם" הוא אמר. "לא רע חומד. תירגע, תירגע. חבל על הזמן שלך לנסות להשתחרר, אני אלופה בקשירות. אפילו הודיני לא היה משתחרר מהקשרים שלי" ליטפתי את פניו. הוא נרגע מעט, מנסה להעריך את המצב. המשכתי לדבר "יש לך מושג למה אני פה? ולפני שאתה עונה, תשים לב לכמה כללים. מעכשיו ועד שאני אומרת אחרת – אתה קורא לי גברתי. אתה לא מדבר בלי שאפנה אליך, אתה הופך להיות הרכוש שלי." עודי אני מדברת, הנחתי רגל יחפה ישר על הזין שלו, שלמגע ברגל שלי נרעד והרגשתי אותו מתחיל לקבל נוכחות. "את מוכנה להגיד לי מי את לעזאזל?" הוא אמר בקול מעורב חציו כעס על הפלישה שלי וחציו סקרנות בשל הרגל שלי המונחת על מבושיו. "בעיות בהבנה? תשתוק, אולי בסוף תבין" עניתי בקול קשוח. שתי כפות רגליי עיסו בעדינות את הזין התופח שלו. "נעים לך?" שאלתי."נעים" הוא אמר. "נעים מה?" שאלתי בקשיחות "נעים המפקדת" הוא אמר וצחק. סטרתי לו. הוא היה בשוק. "הייי תגידי השתגעת?" סטרתי לו שוב ואמרתי בשקט. "תפנים, אתה בידיים שלי. הבניין כולו ריק ואין לך למי לצעוק, התשובה הנכונה היתה צריכה להיות – כן גבירתי או נעים גבירתי. התשובה המתחכמת שלך לא מעידה על רצינותך.. נראה שאעביר אותך לטיפול של הבוס שלי, אולי תעדיף טיפול של גבר חזק ואגרסיבי.. " "לא.. לא.." גמגם "אני מצטער.." "לא שמעתי.. מה אמרת?" שאלתי "אמרתי לא גבירתי, אני מעדיף אותך. מצטער גבירתי" הוא תיקן "הרבה יותר טוב." אמרתי וליטפתי את פניו "אתה לומד" גחנתי לנשק אותו. השפתיים שלי רפרפו על שלו, ליקקתי את שפתיו והחדרתי לשון חוקרת לתוך פיו. הוא נענה לנשיקה והרגשתי איך הגוף שלו נדרך. הוא ניסה לתפוס פיקוד על הנשיקה הזו אבל לי היו תכניות אחרות. עברתי אל האוזן שלו ולחשתי. "חתלתול שלי, אני אתיר את הידיים שלך. זה לא כדי לאפשר לך תנועה, אלא לאפשר לך לענג אותי. אל תנצל את זה, כי יש לי מספיק כוח לקשור אותך שוב ואז זה לא יהיה נעים. מוסכם?" "כן גבירתי" הוא לחש כמעט בלי קול. "יפה חתלתול" אמרתי והתיישבתי עליו. ככה ממש על הירכיים שלו צמודה "לפני שאני מתירה אותך, ספר לי על התחושות שלך, אל תנסח, תזרוק מה שהולך לך בראש" הוא שתק רגע ארוך ואז אמר "הריח... המגע שלך מטריף.. אני רוצה לשמוע אותך נאנקת.. אעשה כל מה שתגידי.. הריח גבירתי, משגע אותי" נישקתי אותו תוך שאני מתירה את קשירת ידיו. תפסתי את ידיו ואמרתי "חתלתול, הידיים האלה לא נועדו לנסות להתגבר עלי, ובטח שלא לנסות לזהות אותי. אני מקווה שזה ברור לך. הידיים שלך נועדו אך ורק למטרה אחת – לענג אותי.אני ברורה?" "ברורה גבירתי" אמר. הנחתי את ידיו על ירכיי ואמרתי – "לטף אותי!" פרמתי את מפתח מכנסיו, משחררת את המפלצת הגדלה והולכת מתוך תחתוניו הידיים שלו ליטפו את ירכיי.. את כל גופי, מגלה שכל שאני לובשת היא חגורת ביריות מחוברת למחוך סקסי, המשאיר את שדיי לחלוטין גלויים, וגרבי משי. כפות ידיו החלו למעוך את ישבניי חזק, קצת לצבוט. הגבתי בלחיצה קלה על הביצים שלו. "איי זה כואב" נאנק "יופי, אבל זו רק אזהרה. אתה רק מלטף.. עדין ורך. ברור???" "כן גבירתי" אמר וחזר ללטף בעדינות. "מצוין חתלתול, כי אני מסוגלת מאד להכאיב לך." עניתי ונשכתי את הכתף שלו. מצצתי את צווארו משאירה לו סימנים אדומים כשהרגשתי אצבע חודרת לתוכי. "תרטיב את היד שלך היטב בתוכי חתלתול" לחשתי. הוא ציית "עכשיו תלקק את היד שלך" הוריתי תוך שאני משפשפת את איברו הקשוח קמתי והתיישבתי עליו שוב, הפעם בגבי אליו הנחתי את ידיו על השדיים שלי והחדרתי את איברו הקשוח לתוכי. התחלתי לנוע למעלה ולמטה, שולחת יד לשחק לעצמי בדגדגן שהזדקר לו בתאווה. הזין שלו מילא אותי. הרגשתי איך ההתרגשות עולה בי, האורגזמה נבנתה וידעתי שהוא מרגיש את ההתכווצויות שלי. אנחה נפלטה מפיו. עצרתי לרגע ושאלתי "הכל בסדר חתלתול שלי?" "כן, כן.. אל תעצרי.. בבקשה.. אה.. גבירתי.. בבקשה אל תעצרי..." כמה נהניתי לשמוע את התשוקה בקול שלו. התחלתי לזוז הרבה יותר מהר על הזין שלו.. הצעקה שלי הודיעה לו (ולשכנים בבניין המשרדים) שגמרתי.. זה היה מתוק ומדהים.. לקחתי רגע להירגע וקמתי מעליו "לא.. אל תלכי.." שוב התיישבתי על השולחן מולו, מניחה כף רגל יחפה על הזין שלו. האגן שלו נע כאילו מעצמו, מנסה להביא את עצמו לשיא, ידיו אוחזות ברגל שלי. התכופפתי אליו ואחזתי בידיו. קשרתי אותן שוב מאחורי גבו "אבל.. למה?" שאל "ככה. הידיים שלך גמרו לענג אותי לרגע זה." עניתי ירדתי מעל השולחן ואמרתי "בעוד רגע יבוא מישהו לשחרר אותך.. אני הולכת" "לא.. לא את לא יכולה.. אני חייב .. בבקשה.. אני חייב לגמור!" צחקתי "בפעם הבאה כשאתה כותב סיפור בפורום, תכתוב אותו עד הסוף ואל תענה אותי... הבנת חתלתול?" הלכתי אני יודעת שאני צריכה להסתכל מעבר לכתף, כי אחד כמוהו לא ייתן לי לחמוק כך. אבל אני לא בורחת מאתגרים.

סרן ערן

New member
הוא קרע

את המטפחת שקשרה את ידיו בתנועה חדה. יש גבול למשחקים, הוא אמר לעצמו. ניגש אל חלון המשרד ועקב בדריכות אחר פתח היציאה. במקביל התקשר לשער, הודיע לאחד השומרים שימתין לפקודה שלו כדי לעקוב אחרי מישהי שעוד רגע עומדת לצאת מהבניין. 5000 ש"ח עשו את שלהם. הוא הסכים מייד. למרות הקומה הגבוהה, הוא זיהה אותה מייד. השומר עוד שאל אותו אם הוא משלם במזומן כשהקול התקיף אמר לו "אתה לא עוזב אותה לרגע , ברור?" "תמצא לי איפה היא גרה" ראיתי אותו יוצא בעקבותיה.

אילו יכולתי

הייתי פורצת בצחוק גדול.. אבל ריחמתי על הילדונת ההיא שבעיצוי גרוע יצאה מהבנין באותו רגע. התרווחתי לי על הכיסא המשרדי, קולטת את השומר יוצא אחרי הבחורה הגבוהה.. צפוי איש.. אתה לא יודע להפסיד, אפילו לא בקטן.. חייכתי

סרן ערן

New member
אני ?

להפסיד ? מה זה בכלל ? בכל מקרה נעזוב את זה ... ושיהיה ברור ... ניצחת במערכה לא ניצחת בקרב .....

למעלה