נקישה קלה בדלת

נקישה קלה בדלת

מבשרת את ההתחלה. נצמדת לקיר בחוזקה, אתה נצמד אליי, יד אחת חופנת שד מלא ושניה מלטפת את הכוס הרעב שלי. אני בלי תחתונים ושניה אחרי זה בלי בגדים, מכופפת, גונחת כשמרגישה את הלשון שלך בתוך חור התחת שלי, אתה אוכל אותי בתאווה כאילו זו המטרה שלשמה באת. אתה מעביר לשון על הכוס, מלקק את הרטיבות וחוזר לחור האחורי שלי, מזיין אותי עם הלשון. מרגישה את הרעידות קרבות. אתה מחדיר אצבע ומתחיל להניע אותה מהר בתוכי, בתוך התחת שלי, מתעלם בכוונה מהכוס הרותח. זה מרגיש לי כמו זין ואני מתחילה למלמל דברים לא מובנים על כמה שזה טוב... מובלת לספה, נוטפת מתשוקה, בטוחה שתזיין אותי עכשיו. אבל אתה פותח את רגליי לרווחה ומתחיל ללקק את הדגדגן....אחחח אני כל כך רטובה, מוכנה...אתה יורד אל הפתח שלי ומלקק אותי..."אני רוצה שתשתה אותי" אני צועקת ומאוננת עליך, מרגישה איך כל המיצים שלי נוזלים אל תוך פיך כשאני מתפוצצת עליך... אני מתנשמת, הכוס שלי עדיין נפוח, אצבע אחת שלך בתוכי ואז שניה, שתיהן נעות בתוכי. "אתה הולך לסחוט ממני שרשרת של אורגזמות עכשיו...אני יודעת את זה" אני אומרת לך כשרואה אותך מתקרב אליי שוב עם הלשון המדהימה הזו..." את כל כך טעימה" אתה לוחש לי. זה כל מה שיש לך להגיד, זה כל מה שצריך. סחוטה מאורגזמות אתה הופך אותי על בטני, ומזיין אותי בתחת רק כדי לראות אותי רועדת תחתיך. מרגישה אותך גומר בתוכי ומתכווצת שוב...

taltal0n

New member
../images/Emo99.gifשל מי את חתולה,אפשר לאמץ אותך ? ../images/Emo54.gif

איזו חתולה , שלא נדע..., מת על התנוחה הזו . מדהים , קבלי דוּס פְּוָוָה
לפחות תני מיאווו אחד

למעלה