נקיון פנימי....

נקיון פנימי....../images/Emo68.gif

היא פוסעת על החוף הגלים מתנפצים קרוב לרגליה ריח הקיץ בשיאו באוויר שמלתה מתנפנפת למעלה רוח קרירה של הערב מצננת את עורה זרועותיה מושטות קדימה מרגישה כמו ציפור חופשיה מרגישה כאילו מנקה את נשמתה מרחוק רואה את הסלעים שיושבים איתנים ומחכים מגיעה לנקודת המפגש של הסלעים והמים מתיישבת ומתבוננת על המים הזכים והצלולים בספונטניות מחליטה לפשוט את שימלתה לטהר את נפשה..להכנס לשחיה קלה..ונעימה לחשוב על המחר..רחוק ממנה והלאה... היא חייה את הרגע, את השקט והשלווה.

ועוד על...../images/Emo179.gif../images/Emo23.gif../images/Emo175.gif

הדיונות מול הים אני ואתה מקפצים שנינו ערומים לא נשארו כבר מקומות לאותן מילים רק התשוקה את ליבו מחממת רוצים לעשות אהבה ממש מול השקיעה אני ואתה אוהבים את אותה דממה הושט לי יד אהובי חתוך את השגרה שבתוכי הכנס לחיי שמחה וערגה לתאוות האהבה המיוחדת במינה גוף לגוף אנחנו נערבב וביחד נהפוך לכדור גדול של אש.

../images/Emo23.gif........./images/Emo14.gif../images/Emo29.gif

מתעתעת מחשבה מחשבה של אהבה כמה עייפה אני מהמרדף צמאה לחיבוק ליטוף נשיקה שלך... שוב לנשוק לאותם שפתים בחום צמאה לאותה תשוקה נפשי הייתה עדינה ידעתי זאת מראש שזו תהיה פנטזיה מדהימה שלי ושל לתקופה קצרה אבל הפחד שהיה מאותה פרידה לדעת שזה קרה וזו הייתה הפעם האחרונה ואת נשארת, בודדה צמאה לעוד, והכאב החד מפלח בך והאהבה היא חד כוונית נשארת וכל מה שקרה נשאר כפרח פורח בלבי, ומפחדת אני שינבל...

למעלה