נקיון יסודי לדירה

נקיון יסודי לדירה

אשמח להמלצותיכם על חברות נקיון/עוזרות בית לנקיון יסודי חד פעמי לפני כניסה לדירה. אשמח גם אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר סבירה לעבודה כזו בדירה שמכילה 3 חדרי שינה, מטבח, חדר שירותים, חדר אמבטיה וסלון. תודה ושבוע נהדר!

אוצה

New member
ההצעה הכי זולה שקיבלתי הייתה

750 ש"ח. הבאה לדירה בגודל שלך הייתה 1200. זה כלל ריסוס בשני המקרים. בסוף לקחתי 2 עוזרות שעבדו איתי כ- 5 שעות. הן עלו לי כ"א 35 ש"ח לשעה+ נסיעות (וגם נדפקתי כי הן עבדו לאט ורע. אבל זה כי אני נפלתי איתן כי היו עצלניות וחיפפו- למשל גליתי שמקומות גבוהים באורנות הן לא ניקו כלל...). ההמלצה שלי- לעשות סקר מחירים באזורך לחברות ניקיון לפי דפי זהב ולהיות שם כשהם עובדים- ככה תוכל/י לפקח.

אחלה

תודה. זו בדיוק הסיבה שהעדפתי לברר על חברות נקיון ולא על עוזרות... אם מישהו מכיר חברות נקיון טובות אשמח להמלצות. בינתיים הכי נשמעה לי חברה בשם "סופר של זהב" - מישהו מכיר ויכול לתת המלצות או אזהרות?

גאוי7

New member
לקחתי עוזרת

ל4 פגישות, 880 ש"ח + חומרי ניקוי לחוד. 3 חדרים . אולי אני לא דוגמא עבורכן , כי אני פיקחתי שהכל ייעשה לפי טעמי , בלי להרוס דברים .
לי קשה עם הנמרצות היתרה של החברות שרוצות לסיים וללכת , עובד ב20 ש"ח לשעה פחות משקיען בעיניי ממנקה , וממש מזיז לו אם נשבר משהו

במקרה שלי הדירה ריקה כרגע

ולכן אין בעיה של לשבור או להעלים אבזרים. נראה לי שבסוף ננקה לבד, אבל יש עוד סיכוי לעזרה חיצונית, בכל זאת סביר להניח שהם מקרצפים יותר טוב ממני... העוזרת שלך היתה טובה? אשמח אם תוכלי לתת לי טלפון (בפרטי) אם היא עובדת באיזור צפון ת"א.

גאוי7

New member
אנחנו גרים בשפלה

ועוזרת טובה בעיניי היא כזו שמפקחים עליה ב80 עיניים, זן אחר הוא נדיר, וכן הייתי מרוצה כי אכן פיקחתי

גאוי7

New member
למען הסר ספק

לא התכוונתי להצטייר כמעבידה קשוחה, אני עבדתי איתה הכל עשינו ביחד , ופשוט הייתי עם יד קלילה מאד על הדופק , לא יותר, ה0עתי לה שכר גבוה לשעה בגלל המאמץ , והיא לא הסכימה אז בביקורים הבאים פיציתי אותה עם מתנות יפות

חוה 1

New member
לא מכאן אבל חייבת להתערב, חברות הנקיון

שלקחתי גם ניקו רע וגם לקחו הרבה מאד כסף. בנוסף יש להם טריק מלוכלך , הו קובעות מחיר וביום הנקיון מכפילות לך את המחיר בטענה שהריצוף בדירה מאד בעיתי. בגלל שלרוב למחרת אנשים קובעים עם מובילים משלמים. עדיף מנקות.

תודה לכולם על ההערות וההארות

החלטנו להתחיל לבד ולקחת עוזרת כשייגמר לנו הסוס לנקיונות הקשים (בעיקר של התריסים וארונות המטבח). במון תודה על התגובות והאכפתיות

סביון1

New member
עוד משהו

לפעמים, כדי לעשות לעצמם חיים קלים, הם משתמשים בחומרים מאד חזקים לניקוי שעושים יותר נזק מתועלת. להורים שלי הרסו כך את ציפוי האמייל של האמבטיה

אוזי2

New member
סליחה אבל אתם סתם משמיצים

לא כולם כאלה, לבעלי יש חברת ניקיון, הוא משלם לעובדים טוב, מאד חשוב לו שהניקיון יהיה יסודי, הוא משתמש בחומרים הכי טובים בשוק ועוד לא הרס לאף אחד שום דבר והוא עוסק בזה כבר 10 שנים. וזה הרבה יותר טוב מעוזרת, כי לא אין כח לעבוד בין 9 ל-10 שעות רצוף וזו עבודה פיזית קשה.

סביון1

New member
חלילה לא התכוונתי להשמיץ את כולם

כתבתי "לפעמים" ולא במקרה כתבתי כך. ברור שלא כולם אותו דבר. אני חושבת שכמו בכל דבר אפשר ליפול על בעל מקצוע טוב ואפשר לאכול אותה. אני אישית אכלתי אותה בזמנו וכך גם ההורים שלי. אבל ברור שיש גם מקרים אחרים. כנ"ל לגבי עוזרות בית - יש מקרים מוצלחים ויש פחות.

נעמהר

New member
אוזי זאת את?

לא ידעתי שלבעלך יש חברת נקיון. אני בעוד חודש בערך אצטרך נקיון לבית החדש שאנחנו בונים אז אני אשמח להצעת מחיר. ואם זו את אז אני אהיה רגועה יותר שאני אקבל נקיון כמו שצריך. תשלחי לי מסר...

מיקולוש

New member
הכי טוב

עוזרת עם המלצות, שאתם נימצאים איתה באותו החדר ומנקים ביחד. אסור להשאיר עוזרת לבד. מנסיון שלי, חברות לא מומלץ.

tomerit

New member
תזהרי מחברות נקיון

אני עשיתי סקר שוק, לקחתי חברה שהסכימה לשלוח לי הצעת מחיר בפקס. זו היתה דירה ריקה אבל מאד מלוכלכת (שכרנו אותה וראינו את רמת הלכלוך והעדפנו שמישהו אחר ינקה בעבורנו את כל התריסים והדברים הקטנים). הגיעו שני גברים שנראו קצת כמו פושעים. הסתכלו על הרצפה ואמרו שחייבים לעשות שיוף ווקס (שיכפיל בערך את הסכום). לא רציתי כי זו בכלל לא היתה דירה שלי. ואז הם התעצבנו משום מה ואמרו- דירה כזו מלוכלת את רוצה שננקה? (כאילו דה?!), התעצבנו והלכו.

למעלה