נקיון וטיהור הגוף

הקטה

New member
נקיון וטיהור הגוף

כרגע חושב בכיוון חוקן פעם בכמה זמן וע"י סוגי אוכל, אבלאשמח לעוד רעיונות, הכוונה יעוץ וערה מכל סוג שהוא.

רעיון יותר מוצלח לדעתי

שגם אני שוקלת לבצע אבל הלחץ בלימודים קצת מעכב: יש מכונים שמבצעים שטיפה פנימית של המעיים, דומה לחוקן אבל נעשה בצורה יותר "עמוקה" (דו משמעי). זה לא הכי נעים שבעולם אבל הדיווחים של מי שעבר את זה (לפי מנטה ועיתונים אחרים) אחרי הטיפול עושים חשק לעשות את זה. כמובן שזה מחייב תשלום לא הכי סמלי, אבל לא מאוד יקר. חשוב רק לבדוק טוב טוב את המקום לפני שהולכים אליו. לגבי סוגי אוכל, יש דיאטות מיצים שיש עליהן ביקורות טובות, אבל רצוי שזה יהיה בפיקוח.

אני חייבת לשאול... מה נסגר איתכם???

הגוף לא צריך שינקו אותו, יש לו כמה וכמה מערכות שזה כל תפקידן. בשביל ניקיון חיצוני יש אמבטיות, בשביל ניקיון פנימי יש לגוף את כל האמצעים הדרושים ולא מצאתי מחקרים שמראים יתרונות לכל דיאטות המיצים והחוקנים הללו. (ולפעמים מצאתי ההפך, לשתות כמה ימים מיצים ולמנוע מהגוף מה שהוא באמת צריך זה לא לגמרי לטובתו). מי שרותה לא להעמיס על הגוף יכול להמעיט בג'אנק, להוסיף מים וסיבים לתפריט, אבל באמת שלא צריך מעבר לזה. כל הטרנד המטופש הזה של שטיפות וניקיון פנימי הוא לדעתי סתם עוד טרנד ניו אייג'י מטופש כמו רבים אחרים, שפשוט מחפשים נישה שהציבור יאמין שהיא נחוצה.

daniela21

New member
מסכימה עם כל מילה

ואם כבר קוראים מחקרים לגבי השטיפה הזו, קראתם כמה היא עלולה להזיק? היו מקרים שלאנשים התנקבו המעיים. הגוף מנקה את עצמו, זו שטות גמורה להגיד ש"מצטברים" בגוף שאריות כאלה ואחרות. אנשים מתעשרים מתמימות של אחרים.

לא יודעת לגבי הסיכונים

ממה שאני קראתי על מקומות מסויימים לא מחדירים את הצינור עמוק מדי אלא מדובר בטכניקות של הזרמת מים שאחר כך זורמים בחזרה עם כל הפסולת. לגבי זה שהגוף מנקה את עצמו, הוא מנקה עד גבול מסויים. בינתיים אלו שעברו את הטיפול דיווחו על הרגשה מדהימה ויש כאלו שחוזרים כל חצי שנה על הטיפול.

הקטה

New member
יש לך מושג

איפה עוד אפשר לעשות זאת?. אשמח לעוד רעיונות. מה את לומדת?.

למעלה