הוא באמת הכי מבין! חחחחחחחחחחחחח
כ כiכב ijפל New member 4/2/07 #9 ../images/Emo41.gif אממ תשכור בבוקר מנקה פיליפיני שיעשה לך תריסים ורימינג. בערב תהיה כמו חדש.
E eliormagick New member 4/2/07 #12 חחחחחחחחחחח ימגעילה תודה רבה בגללך הנס קפה של הבוקר עולה לי עכשיו
כ כiכב ijפל New member 4/2/07 #18 ../images/Emo41.gif אז זה יחסוך לך חלק מהביקור של הפיליפיני. הם יקרים אתה יודע. 3>
נ ניק בלי הכוכבית New member 4/2/07 #23 ../images/Emo204.gifחחחחחחחחחחחחחח 23 ס"מ! (במקום להגיד ענק עכשיו, אומרים ס"מ)
I i v g y New member 4/2/07 #13 אני אישיתי גססתי על הכותרת ישר עלו בי זכרונות על שירים שכתבנו בצבא היו ימים
W white star New member 4/2/07 #14 ../images/Emo54.gif שרתם על זה? ../images/Emo12.gif אז מתי מנקים, לפני או אחרי שמפליצים לתוכך?
I i v g y New member 4/2/07 #17 XD אממ אני לא מגלה זה מידע סודי ביותר יש כרטיס חבר מועדון ולא שרנו על ניקיון האיזור האפל כתבנו שירים אסלות חחח זה ה-דבר אם תרצה כמה כנס לדף שלי
XD אממ אני לא מגלה זה מידע סודי ביותר יש כרטיס חבר מועדון ולא שרנו על ניקיון האיזור האפל כתבנו שירים אסלות חחח זה ה-דבר אם תרצה כמה כנס לדף שלי
I i v g y New member 6/2/07 #53 זה יעלה לך המון תראי מה אני רוצה בשירשור של ההתפקדות ותחשבי על זה טוב
נ ניק בלי הכוכבית New member 4/2/07 #24 ../images/Emo204.gifיו, ג. יפית! חכו חכו, כשתראו אותה ממליצה על חומר סיכה כולכם תתלהבו (או תקיאו).
מ מאיר לבן New member 4/2/07 #25 ../images/Emo6.gif מצחיק.... אבל למה לעזאזל שהיא תמליץ על חומר סיכה??? העולם לא מוכן לזה.... ממש לא!