נקיון אזניים

galya13

New member
../images/Emo207.gif שאלה למי שניקו לילדיהם שעווה אצל רופא

האם מישהי הלכה לרופא א.א.ג כדי להוציא שעווה מהאוזן של הילד? רציתי לשאול האם זה כאב לילד? האם הוא צרח בזמן הניקיון האוזן? והאם נתנו איזשהם טיפות לשים לפני כדי לרכך את השעווה? פשוט בעלי בא עם הילדה שלי בת 3 להוציא שעווה והיא ממש התנגדה, אז הוא אמר לחזור שוב עם עוד מישהו שיעזור להחזיק אותה. וגם לשים שבוע לפני טיפות, כדי שזה ירכך את השעווה ויהיה יותר קל להוציא אותה. האם מישהי נתקלה בזה?

michal@gal

Active member
מנהל
כן, זה קורה כל פעם כשיש חשש לדלקת אוזניים

סיוט נוראי. אני לא יודעת עד כמה זה כואב לילד, כמו שזה נורא מפחיד אותם. תמיד יש צרחות והשתוללויות. אני תמיד משתדלת לשים שמן פרפין, או להשתמש בספרי "clean ears" לפני הביקור אצל הרופא, כדי שיהיה קל יותר להסתכל.

galya13

New member
האם זה הכרחי בכלל לנקות את השעווה? כי הרופא

בדק ואמר שהכל בסדר ואנחנו אלה שביקשנו שינקה שעווה.

michal@gal

Active member
מנהל
לדעתי זה מיותר לחלוטין

אנחנו מגיעים לניקוי השעווה אצל הרופא רק במקרים של חשש לדלקות אוזניים.

עניתי למעלה אך אענה גם פה

לא כאב ולא צעקה, שכבה יפה וגם לא שמנו טיפות לריכוך ואפילו היה מעניין אחר כך.

galya13

New member
תודה רבה על התשובות

נראה לי שאם רופא אמר שהכל בסדר אז אולי עדיף לא להוציא את השעווה בינתיים. סתם שמעתי שיש אנשים שמוציאים אצל הרופא אז בגלל זה חשבתי. וגם הרופאת ילדים פעם אמרה שיש שם שעווה. אבל אולי זה לא קריטי. האמת היא משתעלת כל כמה שבועות או פעם בחודש, אבל לא יודעת אם זה קשור לשעווה.

נורקס

New member
צרחה צרחות קורעות לב../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

כשהיינו במיון בזמן שביתת ההנרה, היו צריכים לשלול דלקת אוזניים וכדי לראות אם יש או אין דלקת, ניקו לה את השעווה בא.א.ג היא צרחה כמו שלא ראיתי אותה מאז שנולדה. אני ובעלי בכינו. בת 7 חודשים

אני זוכרת שעשו לי את זה כשהייתי קטנה

וזה כואב נ-ו-ר-א! אני ממש זוכרת את הכאב עד היום.

למעלה