נקווה שזה המקום...

נקווה שזה המקום...

שלום לכולם
אנחנו מחפשים מקום נחמד, פאב או בית קפה, לערוך בו מפגש פרום לכ- 30 חברים באיזור הרצליה. יש לכם המלצה על מקום חביב ונעים?

liti

New member
אולי בטרסה בהרצליה?

האמת שאני לא מעודכנת האם המקום עדיין קיים (מאוד מקווה שכן) אבל מדובר בבית קפה- מסעדה ליד מלון דן אכדיה שצופה לים עם אוכל טעים ואווירה נעימה. מקומות נוספים- אבל תצטרכו לברר לגבי מקום ל- 30 איש- מדזו במרינה, סטאקטו בפיתוח (למרות שאני בספק לגבי כמות האנשים).

זה לא טוב

אין שם אוכל, רק אלכוהול והמקום לא מאפשר סידור שולחנות בצורה כזאת למפגש.. תודה בכל אופן.

liti

New member
על איזה מהם את מדברת?

כי בשלושתם יש אוכל (ולא רע) עד כמה שידוע לי. בכל מקרה, ממליצה לך פשוט לקחת רשימה של מסעדות בהרצליה ולהתקשר לברר האם יש מקום ל- 30 איש והאם יש מחירי מינימום, ואז ממה שישאר להחליט על מה ללכת. מה לעשות, מסתבר (כפי שהסתבר גם לי בארגון מפגשי הפורום שלנו) שזה לא סיפור כל כך פשוט לארגן מקום לקבוצה עקב בעיית המיקום וכמות האנשים. בכל מקרה, נשמח אם תעדכני אותנו מה החלטתם ואיך היה. תהנו, ואם יש למישהו המלצות למקום מתאים למפגש פורום סקס, זה המקום להעלותם!

ליאן.

New member
יש מקום מעולה!

ה- 9 ביץ' באיזור חוף דבוש. (מול הפיקאסו, קצת צפונה) המקום הזה קצת פחות יאפי מהטרסה. האווירה צעירה וקלילה, המחירים מאוד סבירים, המיקום נוח. יש חנייה. הייתי שם לא מזמן בשעה די מאוחרת. השירות היה מאוד נעים, יעיל ומהיר. המנות היו מ-א-ו-ד נדיבות, המוזיקה היתה עכשווית ולא היה ממש לחוץ.. מה שכן הפריע באותה עת, זה שהיו שם לא מעט ערסים בני 20..
זו היתה הפעם היחידה שהייתי במקום, כך שאני לא בטוחה שזה מייצג כי אין לי עם מול מה להשוות. בדרך כלל די מפוצץ שם כך שמומלץ להתאם מראש. מדי פעם יש במקום הופעות.

למעלה