נקודת משבר מקצועי

אלעדנה

New member
נקודת משבר מקצועי

שלום , לאחר 8 שנים במקום עבודה פוטרתי עקב עבירה שביצעתי לפני 3 חודשים. עבדתי בתחום המכירות בענף הרכב והייתי בין אנשי המכירות המובילים בתחום בארץ איכותית וכמותית. יום לפני פיטוריי הייתי על סף קידום ולכן הפיטורין גרמו לי להתרסקות מנטלית קשה ואובדן אנרגיות לאחר שנים של השקעה ונתינת נשמתי למקום העבודה. הייתי מוערך מאוד ושמי הלך לפניי במקום עבודתי. כיום אני שרוי במצב בו אני צריך להתחיל הכל מהתחלה ושוב להוכיח את איכויותיי במקומות עבודה חדשים ואין לי את האנרגיות לכך. נכנסתי לחברה חדשה עם פוטנציאל לניהול המקום ( מה ששאפתי אליו במקום עבודתי הקודם) אך לא מתחבר אני למקום עבודתי החדש וממשיך אני לחפש אחרי משרות חדשות ומאתגרות ולא בהכרח בתחום הרכב. הבעיה מתחילה בכך שקורות החיים שלי לא פותחיםבפניי דלתות לתחומים חדשים שמעוניין אני להתנסות בהם ואני ממש מתוסכל מהעובדה שדף הרזומה שלי אינו מבטא בצורה מספקת את איכויותיי ושאיפותיי. אין לי ספק שאני אצליח בכל תחום בו אעסוק על ידי כלים והכשרות שרכשתי במהלך השנים. אז שאלתי הפשוטה והתמימה היא... איך בכל זאת אצליח להבליט איכויותיי ולבלוע מבין הררי קורות החיים אשר נשלחים למעסיקים רנדומליים בשוק?? חשוב לציין שאני ריאלי ואיני שולח מועמדויות לתחומים בהם יש תנאי סף של ניסיון בתחום ספציפי או תחומים שדורשים הכשרה מקצועית ממוקדת. פשוט מיואש..

YuvalGivon

New member
תסתכל חיובי!

שלום לך,
נראה שמצב הרוח וההסתכלות השלילית שלך על המצב היא נקודה שכדאי לעבוד עליה.היפור שלך לא נראה רע כמו שאתה מתאר אותו.אתה בין אנשי המכירות המובילים בארץ , יש לך שם טוב, אני מניח שתעשה עבודה מעולה.אז קודם כל תעבוד על הדימוי העצמי שלך כלומר תענה לעצמך למה תצליח בעבודה ,מה התכונות החזקות שלך ומה ירויחו אלו שתעבוד איתם?
אני מציע לפנות ישירות למקומות עבודה שהיית רוצה לעבוד בהם.לפנות בטלפון או מייל ולשאול אם צריכים.גורלם של אלפי קו"ח מעולים דומה לגורלם של קו"ח פחות טובים - הם לא נקראים או נזרקים לפח.קו"ח לא פותחים דלתות. קח ייעוץ לכתיבת קורות חיים טובים , תבליט את האכויות האמיתיות שלך.
ותתחיל לחפש עם חשיבה חיובית , של הצלחה ושל כמה תועלת אתה יכול להוסיף למקום העבודה .המטרה שלך להגיע לראיון עבודה ולהציג את עצמך בצורה טובה .מראיינים יראו שאתה טוב.

למעלה