נקודת מפנה בחיים

נקודת מפנה בחיים

היי קרן, תאריך הלידה שלי 19.9.80 שם פרטי: 8 (שם מלא (כמעט לא בשימוש): 2) שם משפחה: 5 שאלה לי אלייך בבקשה אני נמצאת בנקודת מפנה בחיי משתי בחינות: מחד, מובטלת ומתקשה למצוא עבודה ומאידך, התבקשתי לפנות את הדירה (הפרת חוזה מצד בעל הבית תמורת פיצוי שטרם סוכם) מבחינה כלכלית קשה לי להחזיק את הדירה כי איני עובדת חשבתי שזו הזדמנות לשינוי הכיוון: לטוס לחו"ל לעבוד במכירות במיוחד בתקופה הקרובה שלפני חג המולד (לחשוב על לחזור לגור עם ההורים גורם למועקה) בנסיבות הקיימות מה דעתך ודעת הנומרולוגיה על כך? האם זו החלטה נכונה?

שלום לך מלאכית ,

אני ממליצה לך להמתין עד אחרי יום הולדתך ואז כן לטוס לחו"ל , חשוב מאוד להיות החלטית , אך בהחלט תקופה בחו"ל יכולה לבוא לקראתך . על פניו גם אם תחליטי להישאר כאן ולא לטוס אז יש מעבר דירה , ואת תמצאי עבודה לקראת סוף אוגוסט ואילך . אין לך מה לחזור הביתה כי הקשר עם ההורים עדיף מרחוק ולא מקרוב . בהצלחה,קרן

הבהרה בבקשה

היי קרן, ראשית תודה
אשמח להבהרה: 1. בהתייחס למעבר דירה, האם את מתכוונת למעבר בזמן הקרוב (לפני תום שנת השכירות) או למעבר בעוד חצי שנה בשל אי המשך שכירות לשנה נוספת באותה דירה. 2. בהנחה שאמצא ב"ה עבודה לפני יום ההולדת אז לא תהיה לי סיבה לטוס לעבוד בחו"ל - איזה תחום מתאים לי יותר מבין ההצעות הבאות: הדרכה, אדמיניסטרציה, מכירות. רוב תודות

למעלה