נקודת טאלס- חסומה

oz miri

New member
נקודת טאלס- חסומה

קראתי את המאמר של גרזיה בורדוני על מחקרה בנושא נקודת טאלס.פשוט מאלף. במפה שלפני נקודת הטאלס חסומה- ועל כן נוצר מבנה של עפיפון. ה-180 מעלות הוא בין שמש נפטון, והשמש מקבלת 120 מעלות גם מיופיטר וגם מפלוטו. אם כך כל המתח שבין השמש לפלוטו אינו מקבל פורקן, מה מסמלים כאן הפלוטו ויופיטר בריקוד עם השמש (אני יוצאת מהנחה שהשמש מייצגת את הגברים בחייה) כאשר הנפטון ייצג את אופיים (התייחסתי לביטוי הנוסף של השמש) אני מבינה שמיקומו של יופיטר בבית 7 - עשוי להעיד על נישואין מרובים אבל- היופיטר חסומה ? הסבר. ושאלה נוספת מה תפקיד החגורה של ה-משושים סביב (נפטון 60 יופיטר, 60 פלוטו)

oz miri

New member
אני חושבת שהגעתי להארה

אם השמש במתח עם נפטון-180 / שמש= גבר ואגו אזי: בחירת הגבר הנפטוני , בזוית עם פלוטו (נק הטואלס חסומה כן?) יביא להרס היחסים בסופו של דבר ? משום שאין נקודת פריקה... וההשמש (אגו) אף היא תעבור משבר פלוטוני? לגבי התפקיד של יופיטר ..עוד אחשוב...

oz miri

New member
זהו! ירד האסימון

יופיטר? ריבוי מערכות יחסים(בבית 7)שיתפרקו בגלל חיבור עם גבר נפטוני. הוכחה? הונוס מקבלת במפת הלידה יחסים של 90 מעלות עם הכוכב יופיטר. בקיצור...כל עוד יהיה חיבור נפטוני...חבל על הזמן !!!! אז לדעתך על פי מפה כזו , ניתן לשבור את הדפוס? דרך אגב במאמר של החוקרת המבריקה שציינתי קודם הראתה את מפת הנסיכה ממונקו שגם לה יש נק טאלס חסומה עם בית 7 אבל אצלה השמש 180 עם אורנוס ו60 עם מרס מה שמסביר את סיפור חייה.( מסתבר שגם לנסיכות יש בעיות אה??)

הסתכלות מעניינת, אבל מסקנות מוטעות

חיבור נפטוני במקרה הזה הוא צורך, ולא מדבר על ריבוי אלא על חוויות נוספות באותה מערכת, ולעיתים קרובות יותר - באידיאליזציה של מערכת, ולא מול מערכת אמיתית, שם צריך להתמודד עם אדם אמיתי, לטוב ולרע.

oz miri

New member
אויש , קשה לי לעקוב אחרי ההסבר הזה

יאיר ממש לא הבנתי...ואני חשבתי שהגעתי להארה... אנסה לישון על המשפט הסתום הזה ..`` הצורך בריבוי חוויות נוספות באותה מערכת `` ,....``

מירי חמודה....

מה זה ``נקודת טאלס``? הטאלס היחידי שאני מכיר זה ממשפט טאלס במתמטיקה. כשגיליתי שפיתגורס (מוכר לך משפט פיתגורס? a בשנייה + b בשנייה = c בשנייה) היה נומרולוג זה כבר היה יותר מידי... עכשיו את אומרת לי שטאלס היה אסטרולוג?!?! זה כבר TOO MUCH! זו אחת מהנקודות הערביות? שבי :cool:

oz miri

New member
שבי- תשובה בשבילך

נקודת טאלס נמצאת אשר שני כוכבים נמצאים בניגוד (180) אחד לשני ואחד מהם מחובר לשני כוכבים , אחד בקשר של 120 ( משולש) מעלות והשני בקשר 60 (משושה). כאשר יש מבנה כזה אפשר לומר שהמתח בין שני הכוכבים יקבלו נקודת פריקה עם הכוכב שקשור לו ב60 מעלות אם אין נקודת פריקה והמולה מתחברת עם 2 כוכבים בזוית של 120 - במפה זה יראה דמות של עפיפון. אנסה לעשות פה לינק לא מצליח לי תוכל לראות זאת בהפניה בפורום של iol

gil f

New member
לינק למאמר על נקודת תאלס והערה

אכן מאמר מעניין, והשקפתו נוגדת את ההשקפה המקובלת על כוכב המזוות בשישים ומאה ועשרים לקטבים של מולות. בדרך כלל מפרשים את הכוכב הזה כמקל על הפתרון של המולות וכמסייע להפיק ממנה את הצדדים הפרודוקטיביים שלה.

למעלה