נקודת אל חזור

r e d head

New member
נקודת אל חזור

קרה לכם שהרגשתם שאתם נמצאים במקום שמרגיש כמו נקודת אל חזור שדברים שעשיתם או דרך בה נהגתם עד עתה אי אפשר לחזור עליה יותר ש...הזמן הוא לא בדיוק כמו גלגל ענק |בהרהורים לסופו של שבוע |

קרה

מעט מאוד במהלך חיי וגם כשקרה הגעתי לנקודה הזו מבחירה , במודע ידעתי שרוצה להגיע למקום ממנו לא יהיה ניתן לחזור...

ספירלה

כשהולכים במעגלים וחוזרים לאותה הנקודה, זה כמו לדרוך במקום. כשהמעגל נפרץ, והנקודה עולה מילימטר כלפי מעלה, נפתחת ספירלה. ספירלה שמראה לך שעברת דרך ארוכה לא לשאו, אלא דרך שעוזרת לך לעלות למעלה. גם אם הלמעלה הוא מילימטר.

ophra

New member
בחיי שלקח לי זמן להבין... ../images/Emo13.gif

"נקודת אל-חזור" עבורי היא דבר אחר לגמרי ממה שאת (כנראה....
) התכוונת. ואם אכן הבנתי - אז התשובה היא: כן. המון. כל הזמן
אחת ההפתעות הגדולות שקורות לי כל הזמן (ואולי זה בכלל לא מפתיע
) אלה הנקודות האלה בזמן שבהן אני עוצרת ואומרת לעצמי: "אני לא חוזרת על אותה תבנית שוב. אני לא עושה את הצעד הראשון, שכל כך מוכר לי ויוצא לי אוטומטי ושבסוף מוביל אותי, אני כבר יודעת, לאותה ספירלה" ובמקום זה - בוחרת בצורה אחרת של חשיבה ועשיה כזו שאני לא יודעת עדיין אם היא טובה לי ומתאימה לי אבל היא בוודאי חדשה ולא חוזרת על טעויות שכבר עשיתי אכן, החיים הם לגמרי לא גלגל ענק עפ

just yael

New member
רד....

קוראת פעם שלישית את שכתבת...ו...לא ממש מבינה. מוכנה להסביר שנית למתקשים? למה את מתכוונת באמירה - נקודת אל חזור?

r e d head

New member
../images/Emo25.gif

חה... זה מה זה פשוט אל חזור....כתבתי את זה ביום שישי עכשיו כבר עוד רגע יום שני מאז כמעט שכחתי בעצמי אני אנסה לשחזר התכוונתי שלא מצליח לי לטפס לקצה הגלגל המוכר שוב או הפוך... המוכר לא מביא יותר לקצה הגלגל הרגשתי שבנקודה הזאת לא מצליח לי לחזור על מה שהיה פעם גם לטוב וגם לרע אני מאמצת בחום את מה שחיפוש כתבה תזוזה בספירלה ככה זה נשמע אופטימי. אבל אני אנצל את השרשור הזה אם כבר בשינויים עסקינן אז תחזיקו לי אצבעות לא מאמינה שאני עושה את זה הפסקתי לעשן אין לי מושג אך יעבור מחר, אבל אף פעם לא יגיע הזמן המתאים שחיכיתי לו תמיד אז החלטתי שהיום הבית נקי מסיגריות גם האוטו הבדל האחרון נזרק לפח והמאפרה נקיה שיווווווווווו....מפחיד.

רות 2

New member
ורק על זה מגיע לך.....

שכטה.....סתתתתםםםםםם חיבוק חיבוק מגיע לך...!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות.... ותכיני קערות של גזר מלפפון ונישנושים....ולא לעשות שימוש אחר ..חוץ מלאכול ברגע של חשק ..לסיגרתה..

s h o o s h a

New member
סיגרע

כתבתי בבוקר, ממש מוקדם והכל נמחק. אז עכשיו, כותבת שוב. ראשית, מקווה בשבילך שיצליח לך. זה לא קל ולא פשוט. מניסיון אישי. מחזיקה מעמד כבר אמנם כמעט שנה וחצי, אבל עדין, מידי פעם, יש את ה'חישקוק' הזה לסיגריה. מפחיד??? בכלל לא קחי את זה בהכי כייף שאפשר ותעזרי במסטיקים (שאם אינני טועה קוראים להם) אייר משהו. הם סופר מנטה ועוזרים להתגבר על תחושת המאפרה שיש כשמפסיקים לעשן (לפחות לי). הימים הראשונים קצת קשים אח"כ מתרגלים. נישנושים? לא ממליצה. גם לא ירקות. לא יותר מידי. תשתדלי לשמור על אותה תזונה. וכאמור, מסטיקים, זה באמת עוזר. זהו. פחות או יותר מה שנכנס ב 60 שניות על הפסקת עישון. בהצלחה כבר אמרתי?

למעלה