נקודות
השבוע...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
נקודות ../images/Emo62.gif השבוע...

הרבה זמן שלא היה לנו שרשור כזה. אתם מוזמנים לציין מנקודות האור שהיו לכם השבוע. אני לא אציין,אני אראה לכם.

nate2000

New member
קצת אכזרי.....

אחרי שבועיים ואין ספור בדיקות הניסויים מתחילים להצליח לי. ביום חמישי התברר לי שבכל זאת עכבר אחד כן פיתח סכרת אחרי הטיפול, ככה שהשיטה עובדת.

נקודות אור ...

אין לימודים
כיף לי !
הזמנתי לעצמי טיסה לספטמבר הקרוב , הידד האח . לא יכול לחכות .
כיף לי !
כיף לקבל כסף ולשבת בבית .

xtz30

New member
אצלי אין :(

חוץ מזה שקמתי בבוקר והגוף שלי כולו שלם אין לי ממש נקודות אור :(

בר

New member
משהו קצת...תמוה...

ויכול אפילו להצחיק אנשים מסויימים...הביטו בקישור הבא ובתמונה המצורפת לשם הדגשה...תעלו על זה לבד. שנה שלמה

מה יש לומר ?

שאתה אדיוט שאתה מגיש הצעת מכרז לדבר שנסגר עוד 360 יום ?
וברצינות , איך לא שמת לב ? בכל אופן , נדמה לי שישנה טעות וזה יתוקן .

בר

New member
הממממ...אני אסביר לך...

נתתי הצעה. שלחתי להם מייל לתיקון המעוות. בזמן שהם יסיימו את התיקון,אני אזכה במכרז מתוך ייאוש של אחרים מהתאריך הרחוק

../images/Emo42.gifננסה, נקודות האור שלי:

ירדתי 2 ק"ג
החלטתי שעד גיל 26 אני משפצת את החיים שלי כדי שבגיל 26 אני אהיה מוכנה לחיים חדשים.
חוזרים ללמוד יום ב'.. למרות כל הקושי- אני חייבת שגרה.

נקודות האור שלי ../images/Emo62.gif../images/Emo9.gif

חגגנו לפני יומיים שנה ביחד וזה נראה כאילו כל יום שעובר מחזק את האהבה שביננו
.
התחלתי עבודה חדשה בתור מלצרית- כל מי שמכיר אותי יודע שאני די קלמאזית, אבל סה"כ הולך טוב ומחר המשמרת הראשונה אחרי כל ההתלמדויות.
אני גם עובדת בקניון במרכז הפעלות לילדים ועשיתי הפעלה ראשונה והלך טוב, ובחודש הבא אני עושה הפעלה פרטית אצל בת דודה של חברה שלי וזה ממש כסף טוב.
ל- י' יש תאריך שחרור כי מקדימים לו את השחרור, אז זה אומר שהמעבר שלנו מתקרב עוד ועוד, וההורים שלי קנו לנו כבר צלחות מיוחדות וכל מיני פיצ'פקעס לבית ובכלל- הם מקבלים את זה מאוד יפה, לעומת מה שחשבתי. כנראה שצריכה לתת להם יותר קרדיט

dudusch

New member
ודאי שמשלמים לך על ההתלמדות ו...

בהצלחה! אגב, איפה את ממלצרת?

oferyosi

New member
הופעה של סטלה מאריס...

זו נקודת האור שלי השבוע... הייתי אתמול בערב.

אצלי ../images/Emo13.gif

אין משהו ספציפי כרגע, אני מניח שאם תשאלו אותי בשבת הבאה אני אוכל לתת תשובה טיפה יותר טובה, למרות שסך הכל השמש נותנת לי מספיק אור ( קצת יותר מנקודות) כך שאין יותר מידי תלונות. ולפני שיגידו שאני פלצן אז אני אתן בכל זאת כמה נקודות:
השבוע מקבלים משכורת, חשוב מאוד .
ההורים באים לבקר בדירה החדשה בפעם הראשונה מאז שסידרנו הכל זאת אומרת הם כבר ראו את הדירה רק שאז היא הייתה ריקה מתוכן. זהו לבינתיים, אם יצוץ עוד משהו אני יעדכן
יום טוב לכולם... בהצלחה שירי :)

למעלה