נקודות תורפה בגוף?

dani456

New member
נקודות תורפה בגוף?

מישהו מכיר נקודות תורפה בגוף חוץ מהמקומות המוכרים?גרון,ביצים,עיניים ומפתח הלב?

Dirge

New member
בצואר/מפרקת מאחורה

מכה מספיק חזקה (והיא לא צריכה להיות "כלכך" חזקה), והיא תפרק לבן אדם את החוליות העליונות של עמוד השדרה, או שיזעזע את גזע המוח. הכי טוב שניהם.

amir_aikido

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifלמי ענית עכשיו?

לא לתת בפורום מידע לגבי "איך לבצע"! אנחנו לא בדוג'ו, אתם לא יודעים מי ייכנס היום/מחר/בעוד חודש לפורום וייקרא את ההודעה שלכם! אתה לא יודע האם השואל איננו ילד בן 11 שמחר "יבדוק" את הפתרונות שאתה כותב על חבריו לכיתה
ואם לא הוא, אז ילד אחר שקורא את הפורום ומחפש "פתרון לכבוד". קחו אחריות על מידע שיכול להגיע לשימוש מסוכן! יש בין הטכניקות שאנו לומדים גם אלמנטים מסוכנים, שניתן להשתמש בהם ללא מיומנות גבוהה מאוד. כשאנו מלמדים זאת בדוג'ו, אנו מודעים לאחריות וגם לזהותו ואופיו של התלמיד. ללמד את אותם הדברים בפורום מהווה אובדן של אותה האחריות. אמיר

Dirge

New member
אני די בטוח

שאם הבן אדם כבר יודע שביצים, לב, גרון ועיניים זה נקודות תורפה, שהוא מסוגל כבר לעשות הרבה יותר נזק ממה שאני אמרתי. חוץ מזה, הבן שואל שאלה לגיטימית תאמין או לא. גם אותי מעניינת השאל הזו, ואם אתה לא רוצה לענות כדי שתוכל להגן על האנושות מפני ילדים ערסים זה משהו אחר. לכל אחד בפורום הזה יש את הזכות לענות על שאלות כאלה ואחרות. אם ההודעה שלי תמחק, מבחינה עקרונית, מצב הפורום הזה יהיה הרבה יותר גרוע מאשר התשובה שנתתי. בצורה הכי פשוטה, פורום קם כחלק מחופש הביטוי, ואני החלטתי להתבטא. זה לא פסול.

אם, בזכות הביטוי החופשי, אפרסם כאן

הוראות לייצור פצצה מחומרים שאפשר להשיג בכל מכולת - הכל בשם חופש הביטוי, כמובן - זה בסדר? אם, בזכות הביטוי החופשי, אפרסם כאן את כתובתך, מספר הטלפון שלך והשעות בהן אתה בד"כ בבית - הכל בשם חופש הביטוי, כמובן - זה בסדר? אם, בזכות הביטוי החופשי, אפרסם כאן את תמונתך בעירום - הכל בשם חופש הביטוי, כמובן - זה בסדר? כל קהילה קובעת לה גבולות לחופש הביטוי, שמיועדים להגן על הפרט ועל החברה.

לא צריך להכנס לפאניקה

אחד מההבדלים בסגנונות בין ההנהלה הנוכחית והקודמת הוא רמת החרדה הקיומית. אני מבין את הפוטנציאל שילד יקרא כאן וילך להרוג את חברו, אני חושב שהוא קטן, ואת המידע הזה הוא יכול לקבל גם מהרבה מקומות אחרים. כמו שכתב כאן Dirge, השואל כבר ידע על כמה נקודות מסוכנות. לגבי גבולות חופש הביטוי: אני מעריך מאוד את חופש הביטוי. באמת. בפורום הזה, כל עוד אני לא מקבל על כך ההערה מהנהלת תפוז, אני רן ואוהד הם הקובעים את הגבולות. למרות זאת, באמת אשמח אם אנשים יחשבו לפני שהם כותבים - גם באופן כללי לגבי ניסוח, וגם לגבי מי עשוי לעשות שימוש במידע שלהם.

ננדין

New member
לדעתי האישית אמיר איקידו צודק לגמרי

אבל אני לא יודע מה הצנזורה שלנו שווה כאשר היום כל זב חוטם יכול להוריד ברשת מה שהוא רוצה כולל ספרים עם נק' תורפה...

Dirge

New member
אבל לתת מידע לגבי איזה סכינים הכי

יעילים ונוחים לשימוש זה יותר טוב, נכון? עזבו אתכם, לא קיללתי אף אחד, לא התייחסתי בזלזול לאיש. עניתי על שאלה שבן אדם היה מעוניין בתשובתה. אני שמעתי מספיק בפורום הזה על צורות לבצע בריחים, דבר שאם מישהו שלא מורגל בעניין יוכל בקלות לשבור למישהו יד. אם ההודעה שלי תמחק, זה פוסל את כל העקרון של הפורום הזה. זה הכל.

אפשר לדבר על פצצות, בלי להסביר איך

אפשר לייצרן מחומרים הנמצאים בכל מכולת. כנ"ל לגבי מפרקים, בריחים וסכינים.

Dirge

New member
שים לב שלא אמרתי איך..

"מכה" זה דבר נורא כללי, אני בטוח שאתה יודע

fa jing

New member
דווקא מאוד מסקרן אותי

איך לבנות פצצה מחומרים שניתן לקנות בכל מכולת. נראה לי יותר מתאים לבנות פצצה מחומרים שקונים בפיצוציה אבל גם עם מצרכי מכולת זה מעניין. אשמח למסר אישי בנוגע למרשם בניית הפצצה. חנן

חנן, דווקא אפשר

קוראים לזה TCTP ומכינים את זה מדברים שקונים במכולת (או בעוד חנות לידה). אני לא בטוח שזה כ"כ מעניין... מה גם שאפשר להתפוצץ בעצמך בתהליך.

fa jing

New member
כנראה שחוש ההומור שלי לא כל כך

מפותח. זו היתה הלצה. באתי במגע עפ פצצות "הום מייד" הן אכן מסוכנות כיוון שאין בקרת שליטה על החומרים הכימיים. הקטע המגניב הוא שיש להן השהיית זמן כימית ולא עם שעון, העניין שזה לא כל כך מדוייק. חנן

דו קרב

New member
טוב אני דווקא מוכן להסביר.

קנה שקיות ניילון (כאלה של סנדביצ'ים). קנה בקבוק מים מינרלים. (אחרת זה לא מהמכולת). לאט לאט, בזהירות, מלא את השקית במים (שרק עולים כמו מים כבדים). קשור בזהירות את השקית....וזהו, יש לך פצצת מים לתפארת ילדי השכונה.

למעלה