נקודות שבירה

נקודות שבירה ../images/Emo14.gif

מה אתן עושות כשזה מגיע? במקום הכי לא צפוי, ברגע הכי לא צפוי? איך מתגברים על זה ועוברים הלאה? אספר לכן למה אני שואלת, אתמול הייתי ביומולדת של חבר קרוב והיינו בפאב שבו היה קריוקי, נהנינו ,שרנו וצחקנו עד ש.... התחיל להתנגן השיר "אמא".. זה שמתחיל ב.."היא לצידי הולכת..." כולם ממשיכים לשיר,החברות הטובות שלי מסתכלות עליי, חבר שלי מסתכל עליי ורואה אותי מתחילה לבכות.. אני והא קמנו בזריזות,אפילו לא בטוחה אם אמרתי שלום והלכנו. בחוץ באו הדמעות והחיבוק.. לא יכולתי להישאר ולשמוע את זה.

הוקוס יקרה...

כשזה בא, נותנים לזה מקום וזה שוב חולף... גם לאחר שנים רבות יש תמיד משהו, או רגע שמחזיר את הגעגוע והכאב. זה יכול להיות שיר, או ריח של תבשיל או בושם, אם ובת שתראי ברחוב, סרט, מילה שתשמעי ותזכיר לך את... משהו שקרה לך, שמח או עצוב שהיית רוצה לשתף בו את אמא... או סתם הרגשה של... אל תתנגדי תני לזה את הזמן וזה יחלוף. ועם הזמן, כשזה יגיע זה יהיה קל יותר להתגבר... שמחה שיש לך ממי לקבל חיבוק... והדמעות... הרשי לעצמך...מותר לך... חיבוק גדול

הוקוס..

נכירה את המצבים הללו... גם אני לא מסוגלת לשמוע את השירים הלוו.. זה ממש מעצבן אותי.. מסכימה מאוד עם איחוד, חשוב לתת לרגעים האלו את המקום שלהם, ועם הזמן זה יהיה קצת יותר קל. שמחה שהיה מי שחיבק אותך.. ושמחה ששיתפת אותנו כדי שנוכל לחבק אותך גם
שיהיה שבוע טוב ושמח

קודם כל, קבלי ../images/Emo201.gif ענקי...

לצערי, את עוד תיתקלי במצבים כאלו, אבל אין כל רע בלהגיב כמו שהגבת וטוב מאוד שבן זוגך היה שם לצידך בעיתוי הנכון... לי עד היום, זה עוד קורה מידי פעם, למרות שעברו 14 שנה כבר, אז בוכים, מוציאים את זה וממשיכים הלאה... עוד
לסיום ושיהיה לך שבוע מלא בחיוכים...

למעלה