נקודות ממשחקי ה-27.1

Rapgamer

Well-known member
וושינגטון- יוסטון
אליקו בודאי יסכם בהרחבה אז אני אתן פה את השני סנט שלי- משחק ברמה נמוכה. יוסטון ללא כריסטיאן ווד שהוא השחקן הכי יעיל שלה בהתקפה, וושינגטון ללא אבדיה אבל גם בלי ברטאנס שאיום הקליעה שלו עוזר לרווח לאחרים.
התוצאה היא משחק בסקור נמוך בעקבות אחוזי קליעה נמוכים וריבוי איבודים. וול וווסטברוק שהיו שניים מהרכזים הטובים בליגה בשיאם, רחוקים מאותם הימים. השליכו הרבה לבנים ממיד ריינג' ומשלוש, היכולת שלהם להגיע לטבעת ירדה משמעותית וצריך להודות שרמת ה-skill שלהם היא מתחת לממוצע של רכזים פותחים ב-NBA. כנראה שגם היכולת שלהם לנהל התקפה עומדת היא מתחת לממוצע לעמדתם. שניהם רושמים career low בהליכות לעונשין (אלמנט הסקורינג היעיל היחיד שיש להם), וול עם צניחה בממוצע האסיסטים וראסל עם צניחה באחוזי השדה, ומדובר על צניחה מהאחוזים הדי נמוכים שהיו לו מאז ומתמיד.
גם בראדלי ביל יחסית ב-off game בסטנדרטים שלו, וושינגטון נעצרה על 88 נקודות במשחק. כמעט בלתי אפשרי לנצח עם סקור כזה ב-2021.
ביוסטון הספסל עשה עבודה טובה ובפרט אריק גורדון ודיוויד נואבה. קאזינס שהיה בזמנו חיית צבע לקח 11 זריקות במשחק, מתוכן 8 מעבר לקשת. אני חושב שהיכולת ההגנתית הכי טובה שלו היא הידיים הזריזות והדרך שהוא מצליח לחטוף bounce passes לגבוהים שמתגלגלים לסל. 5 חטיפות היו לו במשחק.
אולדיפו גם נתן ווליום גבוה ביעילות נמוכה. הרוקטס ממש נהיו בית הבראה לכוכבי עבר שחוזרים מפציעות קשות.

קליפרס- אטלנטה
הקליפרס ללא קוואי וג'ורג' שנחשפו לחולה קורונה ולכן אפשר לומר שכל האלמנטים במשחק שלהם נפגעים- ייצור מצבים, ניצול מצבים והגנה. מעניין שגם במשחק כזה טיי לו הלך עם רג'י ג'קסון וטרנס מאן על פני לו וויליאמס, שניהם פתחו בחמישייה ושיחקו יותר דקות מלו וויל. אטלנטה ניצלה את ההזדמנות ואספה עוד ניצחון, היא כבר במאזן חיובי ונראית כמו אחת הקבוצות היותר משכנעות במזרח בטווח ה-play in. יאנג הוביל עם 38 נקודות.

למעלה